- Adım
- Nazmi
- Cihazım
- R N 8 Pro
- Konular
- 3
Elinize emeğinize sağlık hocam Allah utandırmasın
Açılma süresi ve hız katıyor gördüğüm kadarıyla ama Magisk açıklamasında birsürü vaadi var. Normal yeniden başlatma süresi en az 5 saniye Mi Roomda.Optimize yapay zeka modülü ne gibi bir artı sağlıyor cihaz da hocam
Ama LKT kernel tweaks ile karşılaltırıldığında çok iyi. LKT modülü Mi Max 2 için pil yemekten başka hiçbirşey yaramıyor bence (MİUİ romları için geçerli)Optimize yapay zeka modülü ne gibi bir artı sağlıyor cihaz da hocam
Bende de aosp romlar için çok iyi. Ama miuida hız dışında ve pil yemekten birşey yemiyor bence.Değerli yorumunuz için teşekkürler öncelikle hocam.
LKT modülünü denedim. Olumlu yönde etki etmişti bende.
Açılma süresi ve hız katıyor gördüğüm kadarıyla ama Magisk açıklamasında birsürü vaadi var. Normal yeniden başlatma süresi en az 5 saniye Mi Roomda.
Mi Room+ Optimize YZ en az yeniden başlama süresi: 1,5 saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama LKT kernel tweaks ile karşılaltırıldığında çok iyi. LKT modülü Mi Max 2 için pil yemekten başka hiçbirşey yaramıyor bence (MİUİ romları için geçerli)
Birde özel mesajdan size attığım Ayrı ayrı durumlar için en iyi romlar listeme göz atabilirsinizDeğerli yorumunuz için teşekkürler öncelikle hocam.
LKT modülünü denedim. Olumlu yönde etki etmişti bende.
Aynen. Ama optimizenin altını çizelim kameraya falan etki etmiyor yani.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.bumu hocam yapay zeka ?
Yani hocam kısa vaadede sorunu yok. Yeni çıktı çünkü. Kullandıkça değişen birşey olursa veya bir sorun olursa konun altına yazacağım. Takipte kalınFde.al uygulaması daha yeni çıkan bir uygulama pek güvenmemek lazım bence.