Kesin var bir şey ama henüz çözemedim valla....belki Sayın suatsari Üstadım bu konuda bir şey biliyordur?
Sayın Escobar1945 hocam, Sayın suatsari hocam da bilmiyormuş...öyleyse şöyle bir tahmin yürütmek daha doğru olur bence....bunlar bu güzel ve muhteşem ROM'ları geliştirirken, sanırım kafaları daha iyi çalışsın diye, Vodka içiyorlar ve bunun neticesinde mükemmel sonuçlar elde ediyorlar ve bizlere sunuyorlar...Belaruslu geliştirici ekibine buradan selamlarımızı yolluyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz hep birlikte...Bilmiyorum ama eğer votka karıştırıyorlarsa ben daha kullanmam...
Merhaba, hayırlı olsun, güle güle kullanın... Evet Dolby on yüklü geliyor, ben sesde bi anormallik görmedimMerhabalar hocam Dolby atmos önyüklü mü geliyor? Global romdayım ben telefonu da iki gün önce aldım zaten hafif mi bu rom globale göre? Ayrıca bu romda kulaklık sesi yüksek mi? Mi5'ten bu cihaza geçtim mi5 için de dosyaları değişmiştim ses yükseltmek için globaldeyken, sonra da eu roma geçmiştim. Pişman olacağımı düşünmüyorum bu romda ingilizce sıkıntım da yok zaten
Merhaba, hayırlı olsun, güle güle kullanın... Evet Dolby on yüklü geliyor, ben sesde bi anormallik görmedim
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Valla şu an son sürümde WiFi sorunu var, o nedenle başka bir rom yüklüyorumÇok teşekkür ediyorum. Kulaklık sesi mi5'teki gibi kısık sadece ondan bahsediyorum yani benim kulaklıkla mi5'te eu romdaki ses yüksekliği (veya globalde ses dosyaları değiştirilmiş hali) fazlaydı. En son seste kulağı titretiyordu bunda o şiddete kadar gelmiyor. Ha aman aman bir şey değil zaten de merak ettiğimden sordum Bug mevcut mu karşılaştınız mı? Dolby ile hoparlör sesinde bir değişiklik oluyor mu kalite olarak? Ben normal halinde de çok beğendim hoparlörü berrak bir ses veriyor.