Kişiden kişiye değişir hocam. Bende olmuyordu.Eko fix flashlamama rağmen sorun devam ediyor. Var mı karşılaşan daha önce?
Birde pek fazla eko fix var. Diğerlerini deneyinKişiden kişiye değişir hocam. Bende olmuyordu.
Hepsini denedim :/Kişiden kişiye değişir hocam. Bende olmuyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde pek fazla eko fix var. Diğerlerini deneyin
Kurulumu nasıl yaptınız,yükleme aşaması olarak?Hepsini denedim :/
Clean install. Tamamen sıfırdan kurulum. Üstüne gaaps sonra magisk sonra mic gain fix.Kurulumu nasıl yaptınız,yükleme aşaması olarak?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde bu şekilde kuruyorum,sırasıyla fw.rom.ekran sürücüsü.eko fix0).gapps(micro) magisk i cihaz açıldıktan sonra flashlayın.Clean install. Tamamen sıfırdan kurulum. Üstüne gaaps sonra magisk sonra mic gain fix.
Hardrock bıraktı mı?hardrock bıraktı arkadaşlar bilginiz olsun.
max 2'nin önünden büyük bir engel kalmış oldu.
bir süre durgunluk olur sonra çok güzel romlar bizi bekliyor olacak.
Zaten mi max 2 için yapılan romların greshan hariç hiç biri bir işe yaramadı geliştirici dediğin 1 2 3 4 5 6 7 ci güncelleme yapıyor halen sorun var ufak hataları bile çözemiyor hiç biri telefonları bozmadan yıpratmadan başka bir faydaları yok türk geliştiriciler yapması gerek bizim kullanmamız için o romları adamı 10 kez güncelleme vermiş eko sorunu çift tık sorunu ısınma sorunu oluyor yapamıyorlar bırakmaları daha hayırlıHardrock bıraktı mı?
İyide biz rom basıl görücez?