Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Arkadaşlar havoc roma bir şans daha vereyim dedim ve eksikler için bayağı uğraştım ve inanamıyorum, bu Havoc Rom bir harika dostlar, daha önce söylediklerimin hepsini geri alıyorum eksik uygulamaları yükledim(müzik oynatıcı, not defteri vs) Amazon42 hocam yerden göğe kadar haklıymış, müthiş bir rom. Tüm uygulamalarımı titanium backup tan yükledim, dolby Atmos yükledim, ses müthiş. Bizi bu romla tanıştıran cohci52 hocamada ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Romda özelleştirme çok geniş ve stabil bir rom. Birazcık uğraşın ama Perfect bir romun sahibi olun

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
nod~~dolby Atmos magısk ilemi yukledın hocam yoksa hüseyin abınin verdiği zıpi twrp ilemi flasladın ? Hayırlı olsun.smirk~~

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Arkadaşlar havoc roma bir şans daha vereyim dedim ve eksikler için bayağı uğraştım ve inanamıyorum, bu Havoc Rom bir harika dostlar, daha önce söylediklerimin hepsini geri alıyorum eksik uygulamaları yükledim(müzik oynatıcı, not defteri vs) Amazon42 hocam yerden göğe kadar haklıymış, müthiş bir rom. Tüm uygulamalarımı titanium backup tan yükledim, dolby Atmos yükledim, ses müthiş. Bizi bu romla tanıştıran cohci52 hocamada ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Romda özelleştirme çok geniş ve stabil bir rom. Birazcık uğraşın ama Perfect bir romun sahibi olun

Biraz sonra eve dönüyorum greashan harika deme baak

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
nod~~dolby Atmos magısk ilemi yukledın hocam yoksa hüseyin abınin verdiği zıpi twrp ilemi flasladın ? Hayırlı olsun.smirk~~
Hocam en çok dolby Atmos uğraştırdı, bir türlü açılmadı, Magisk e audio modification library yükledim sonra Hüseyin hocamın verdiği zipi magiskten yükledim bir kaç defa açılmadı,defalarca kaldırdım,sonra viper yükledim, açıldı, o açılınca dedim dolby de açılır artıkdolby yükledim ve mutlu son, açıldı şakam yok bunlar aynen oldu ve bu kadar uğraştım ama ses müzik seti oldu

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Son bir not, sanırım şarjda uçuyor ama bundan tabiki tam emin değilim, şu ana kadar harika ama. Ayrıca bu romda özelleştirme az diyen iyi incelesin, acayip geniş özelleştirme var, hala çözüyorum, inanılmaz ayarlar var, sonuç: çok büyük haksızlık yapmışım roma.

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Hocam en çok dolby Atmos uğraştırdı, bir türlü açılmadı, Magisk e audio modification library yükledim sonra Hüseyin hocamın verdiği zipi magiskten yükledim bir kaç defa açılmadı,defalarca kaldırdım,sonra viper yükledim, açıldı, o açılınca dedim dolby de açılır artıkdolby yükledim ve mutlu son, açıldı şakam yok bunlar aynen oldu ve bu kadar uğraştım ama ses müzik seti oldu

Ben herşeyi yaptım çift tık ne yaptım sa olmadı hatta linkteki twrp yi yükledim kilit ekranında çift tık çalıştı ana ekranda çalışmadı onu yapsam belki kalacaktım ama yapamadım programda olmadı verilen

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
138 uygulamayı aşağıdaki harf sırasında tek tek aramaktansa tasnif edip klasörler halinde 2 sayfaya sığdırdım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Son bir not, sanırım şarjda uçuyor ama bundan tabiki tam emin değilim, şu ana kadar harika ama. Ayrıca bu romda özelleştirme az diyen iyi incelesin, acayip geniş özelleştirme var, hala çözüyorum, inanılmaz ayarlar var, sonuç: çok büyük haksızlık yapmışım roma.

Pie dolyy atmos xda yaz orda var onu indir direk çalışıyor ben onda sıkıntı yaşamadım hatta google camera google ARcore google mesure hepsini yükledim ama çift tık olmayınca olmadı

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Ben herşeyi yaptım çift tık ne yaptım sa olmadı hatta linkteki twrp yi yükledim kilit ekranında çift tık çalıştı ana ekranda çalışmadı onu yapsam belki kalacaktım ama yapamadım programda olmadı verilen
Hocam yukarı durum çubuğuna çift tıklayınca ekran kapanıyor, tabi önceliğinizi bilemem ama bence buna çok takılmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt