Rom Mi Max 2 Havoc-OS-v2.9-[9.0]-Oxygen-[UnOfficial][stable]20190909

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz hocam angel~~
Doğru bir karar verdiniz kutluyorum siziYes~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada pathfinder1 hocam arkaplanda kullanımı kapatın şarja etkisi oluyor baya
Birde yaptığınız şeylerden kısa bilgi verir misiniz örneğin şurayı ben şöyle yaptım çok etkisi oldu diye
Hocam hoşbulduk, cidden haklıymışsınız, rom her açıdan harika. Bir önceki yüklememde hem roma yabancı olduğum için hem de çok uğraşmak istemediğim için rom hakkında olumsuz konuşmuştum fakat sonra romun artılarını ve güzelliğini düşünerek uğraşayım dedim ve sizin ve diğer hocalarımın yazdığı bilgiler doğrultusunda tekrar kurdum. Eksik uygulamaları yükledim, müzik, not defteri gibi,titanium backup tan eksiksiz bir şekilde eski uygulamalarımı geri yükledim, 4 wipe dan dolayı ve yedeklerimde olduğundan tüm dosyaların ve verilerim eksiksiz geldi. Aod en çok istediğim özellikti eskiden beri, rom akıcı, stabil, arayüzü çok güzel ve inanılmaz geniş özelleştirmeleri var,şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile ekran süresi güzel. Bugün son sürümü de yükleyeceğim. Yükleyemeyi düşünenlere tavsiye ederim.
Arka plan için root lu greenify kullanıyorum, daha önce düşük sesten şikayetçiydim, biraz uğraşarak dolby Atmos u kurup bu sorunu aştım, ses harika şu an.

Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz hocam angel~~
Doğru bir karar verdiniz kutluyorum siziYes~~

Bu arada pathfinder1 hocam arkaplanda kullanımı kapatın şarja etkisi oluyor baya
Birde yaptığınız şeylerden kısa bilgi verir misiniz örneğin şurayı ben şöyle yaptım çok etkisi oldu diye
Arka plan kullanimi ni ne ile kapadiniz Hocam ?

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Arka plan kullanimi ni ne ile kapadiniz Hocam ?
Uygulamalar bölümünde uygulamanın üzerine tıklayıp pil bölümünden kisitlaniyor hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocam hoşbulduk, cidden haklıymışsınız, rom her açıdan harika. Bir önceki yüklememde hem roma yabancı olduğum için hem de çok uğraşmak istemediğim için rom hakkında olumsuz konuşmuştum fakat sonra romun artılarını ve güzelliğini düşünerek uğraşayım dedim ve sizin ve diğer hocalarımın yazdığı bilgiler doğrultusunda tekrar kurdum. Eksik uygulamaları yükledim, müzik, not defteri gibi,titanium backup tan eksiksiz bir şekilde eski uygulamalarımı geri yükledim, 4 wipe dan dolayı ve yedeklerimde olduğundan tüm dosyaların ve verilerim eksiksiz geldi. Aod en çok istediğim özellikti eskiden beri, rom akıcı, stabil, arayüzü çok güzel ve inanılmaz geniş özelleştirmeleri var,şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile ekran süresi güzel. Bugün son sürümü de yükleyeceğim. Yükleyemeyi düşünenlere tavsiye ederim.
Arka plan için root lu greenify kullanıyorum, daha önce düşük sesten şikayetçiydim, biraz uğraşarak dolby Atmos u kurup bu sorunu aştım, ses harika şu an.

Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız hocam rom her açıdan mükemmel ama doğruyu konuşmak gerekirse en son sürüm bana biraz batarya yönünden sorunlu gibi geldi önceki sürümde 3 saat pubg gibi oyunlar oynadığım halde 10 saat den aşağı SOT almiyordum şimdi 8-9 saat arasına düştü

Eyvallah hocam sagolun.
Rica ederim hocam
Biraz uğraştırıcı ama degiyor yaptıklarınıza

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız hocam rom her açıdan mükemmel ama doğruyu konuşmak gerekirse en son sürüm bana biraz batarya yönünden sorunlu gibi geldi önceki sürümde 3 saat pubg gibi oyunlar oynadığım halde 10 saat den aşağı SOT almiyordum şimdi 8-9 saat arasına düştü

Rica ederim hocam
Biraz uğraştırıcı ama degiyor yaptıklarınıza
Yüklemeyeyim o zaman son sürümü ben

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Eyvallah hocam sagolun.
Hocam ben ayrıca greenify isimli uygulamayı kullanıyorum, memnunum, isterseniz Magisk ten indirebilirsiniz ama dikkat edin WhatsApp, tapatalk gibi bildirim aldığınız uygulamaları uyutulacaklar bölümüne eklemeyin, sonra bildirim gelmiyor.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Hocam ben ayrıca greenify isimli uygulamayı kullanıyorum, memnunum, isterseniz Magisk ten indirebilirsiniz ama dikkat edin WhatsApp, tapatalk gibi bildirim aldığınız uygulamaları uyutulacaklar bölümüne eklemeyin, sonra bildirim gelmiyor.

Valla hocam ben ekran süresine bakmıyorum artık. . geceye kadar idare ediyor ya beni .. Yeter ]:) dedgınız modülü biliyorum. Amazon 42 hocamada meraktan sordum. wait~~:?:o

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Valla hocam ben ekran süresine bakmıyorum artık. . geceye kadar idare ediyor ya beni .. Yeter ]:) dedgınız modülü biliyorum. Amazon 42 hocamada meraktan sordum. wait~~:?:o
Haklısınız hocam

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Arkadaslar rom guzel. Ancak eko sorunu devam ediyor. Ana sayfadaki mic gain dosyasını flasladim ama etkisi olmadi. Siz ne yaptınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt