- Adım
- zeki
- Cihazım
- xiaomi mi max 2
- Konular
- 9
Hocam hoşbulduk, cidden haklıymışsınız, rom her açıdan harika. Bir önceki yüklememde hem roma yabancı olduğum için hem de çok uğraşmak istemediğim için rom hakkında olumsuz konuşmuştum fakat sonra romun artılarını ve güzelliğini düşünerek uğraşayım dedim ve sizin ve diğer hocalarımın yazdığı bilgiler doğrultusunda tekrar kurdum. Eksik uygulamaları yükledim, müzik, not defteri gibi,titanium backup tan eksiksiz bir şekilde eski uygulamalarımı geri yükledim, 4 wipe dan dolayı ve yedeklerimde olduğundan tüm dosyaların ve verilerim eksiksiz geldi. Aod en çok istediğim özellikti eskiden beri, rom akıcı, stabil, arayüzü çok güzel ve inanılmaz geniş özelleştirmeleri var,şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile ekran süresi güzel. Bugün son sürümü de yükleyeceğim. Yükleyemeyi düşünenlere tavsiye ederim.Aramıza tekrardan hoşgeldiniz hocam
Doğru bir karar verdiniz kutluyorum sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada pathfinder1 hocam arkaplanda kullanımı kapatın şarja etkisi oluyor baya
Birde yaptığınız şeylerden kısa bilgi verir misiniz örneğin şurayı ben şöyle yaptım çok etkisi oldu diye
Arka plan için root lu greenify kullanıyorum, daha önce düşük sesten şikayetçiydim, biraz uğraşarak dolby Atmos u kurup bu sorunu aştım, ses harika şu an.
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: