İlk sayfada Hüseyin hocamın verdiği linktekiler sağlam hocam.Dolby çalışmıyor gibi sağlam linki olan var mıdır ?
Mi Max 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok takılırım greashan hep çift tık hem sallayarak kapanıyorHocam yukarı durum çubuğuna çift tıklayınca ekran kapanıyor, tabi önceliğinizi bilemem ama bence buna çok takılmayın.
Dolby çalışmıyor gibi sağlam linki olan var mıdır ?
Herkesin önceliği farklı tabi, saygı duyarım.Yok takılırım greashan hep çift tık hem sallayarak kapanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Inanın bana, en iyisini siz yapıyorsunuz, kutluyorum sizi..Yok takılırım greashan hep çift tık hem sallayarak kapanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendimizi eleştirip geliştiriyoruz işte kardeşim ben 3 kez Havoc 3 kez rr 2 kez pie 1 kez eu yükledim ama geri dönüş yaptım))) şu bizim cihaz icin hızlı bir gcam bulsak aslında bu kullandığım çok yavaş çekiyor havoç romdaki çok hızlı gcam 6.1 apk ya android 9 gibi gösteren bir yol olsa aslında yükleye bilsek süper olurDeğerli arkadaşlar burda kimseye bir şey ispatlamıyorum ve öyle bir borcumda yok, sadece (her zaman yaptığım gibi)herkese faydalı olma adına denediğim romlar hakkında deneyimlerimi yazıyorum. İsteyen istediği romu yükler, çokta umurumda değil, bu ister Miui rom olsun ister Aosp rom olsun. Bunu fanatikliğe vardırmanın kimseye bir faydası olmaz. Atalarımız boşuna dememiş akıl yaşta değil baştadır.
Hocam samimi bir şekilde Havoc romdaki deneyimlerimi yazdım, cidden çok hoşuma gitti. Şunu unutmamak lazım, hiç bir rom kusursuz değildir ama önceliklerimize ve hoşumuza gitme kriterlerine dayanarak bir rom seçeriz. Kendi adıma deneyimlerimi aktararak faydalı olmaya çalışıyorum, forumda bir çok kişinin yaptığı gibi. Neticede bu romu birileri yükleyince para kazanmıyoruz. Size göre a romu iyidir bana göre b romu, bunu fanatikliğe vardırmak çok saçma. Bu arada hepimiz kendimizi eleştirip geliştiriyoruz her geçen gün, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Bilgi paylaşılınca değerlidir.Kendimizi eleştirip geliştiriyoruz işte kardeşim ben 3 kez Havoc 3 kez rr 2 kez pie 1 kez eu yükledim ama geri dönüş yaptım))) şu bizim cihaz icin hızlı bir gcam bulsak aslında bu kullandığım çok yavaş çekiyor havoç romdaki çok hızlı gcam 6.1 apk ya android 9 gibi gösteren bir yol olsa aslında yükleye bilsek süper olur
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz hocamArkadaşlar havoc roma bir şans daha vereyim dedim ve eksikler için bayağı uğraştım ve inanamıyorum, bu Havoc Rom bir harika dostlar, daha önce söylediklerimin hepsini geri alıyorumeksik uygulamaları yükledim(müzik oynatıcı, not defteri vs) Amazon42 hocam yerden göğe kadar haklıymış, müthiş bir rom. Tüm uygulamalarımı titanium backup tan yükledim, dolby Atmos yükledim, ses müthiş. Bizi bu romla tanıştıran cohci52 hocamada ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Romda özelleştirme çok geniş ve stabil bir rom. Birazcık uğraşın ama Perfect bir romun sahibi olun