- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 289
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun ve güle güle kullanın inşallah... Bu bahsettiğiniz 7.10.19 romu bilmiyorum o nedenle nasıl yukleyebileceğinizi söyleyemeyeceğim... Cihazı PC ye bağladığınızda hiç mi tepki vermiyor? Güncellemeye gelince, biraz daha bekleyin, önümüzdeki günlerde bir güncelleme bekliyoruz... Bu arada BL kilidinizi açmanızdabir sakınca yok2 haftadır ben de cihazı kullanıyorum, kendi bir sefer güncelledi ve şu anda 8.5.9.0 kararlı rom yüklü,
miui_MIMAX2Global_7.10.19_6bb82c5350_7.1.zip
isminde bir rom indirdim miui sitesinde bir yerlerden, sanırım 9.0 beta dediğiniz bu?
anladığım kadarıyla bu romu bootloader kilidini açmadan telefondaki güncelleme uygulaması ile yükleyebiliyoruz.
1) Bu durumda şu an kayıtlarım ve uygulamalarım silinip, fabrika ayarlarına dönmüş gibi baştan mı başlayacak, yoksa kaldığım yerden devam mı edecek?
2) şu an pcde sürücüler(internette bu konularda verilen adb-setup-1.4.3.exe dosyasındaki sürücüler) yüklü olmasına rağmen telefon mtp olarak bağlanamıyor, bu rom sürümünden midir? yukarıdaki rom da bu soruna rastladınız mı?
(Bu arada skorpi hocam maşallah daha önce de eski telefonumda bayağı yararlanmıştım sizin yayınlarınızdan, burada da güzel bir anlatım oluşturmuşsunuz.)
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk