- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Ben olayı yanlış bir yere çektiğimi hiç düşünmüyorum, başlık ofsayt....Bende 60 yaşında bir insanım ve öncelikle bu cihazı alma nedenim gözlerimden dolayı büyük ekran tercih etmemdi....Bu senenin Mart ayında araştırmalarıma başladım ve cihazı her ayrıntısına kadar inceledim ve bilgi ve tecrübelerine değer verdiğim insanların sözünü dinleyip, Haziranda Max 2 yi aldım....herkeste bir hayal kırıklığı olmuştu, çünkü SD 660 beklenirken, SD 625 ile geldi....ancak cihazı alıp kullananlar, ki bende buna dahilim, ilk tercihi büyük ekran olması idi...Xiaomi bilinçli olarak SD 660 yerine SD 625 kullanmıştı...ayrıntı için bakınız...Skorpi Hocam sizden böyle polemik yaratacak mesajlar beklemezdim, çok büyük hayalkırıklığına uğrattınız beni, halbuki mi max 2 'yi almayı düşündüğümü ve hatta size fikir sorduğumu biliyorsunuz,kayıtlarda mevcut, olayı çok yanlış yerlere çektiniz, doğrusu sizin gibi beyefendi birine yakıştıramadım.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardım - Xiaomi Mi Max 2....Neden SD 625 İşlemci kullanıldı, SD 660 beklenirken?
Bu arada hala araştırma içinde olduğunuzu öğrenmek beni üzdü....Forumda Mi Max 1 sahiplerinin bir çoğunda problem olduğu belirtiliyor...Mi Max 2 de gerçekten sorunsuz bir cihaz ve zamanında yapılan testlerin bugün anlamını yitirdiklerini düşünüyorum...gerçi bir kaç milisaniye daha yavaş olsa ne fark ederki....son Mi Globe rom ile cihaz adta ışık hızında ve uçuyor...
Ayrıca araştırmalarınızın bir döneminde Mi Max 2 nin önde olduğunu belirtmiştiniz, sanırım o zaman henüz bu videoları belki de görmemiştiniz..
Soru - Mi max 1 mi Mi max 2 mi
Sonuç olarak polemiğe gerek yok, tabi ki burada her şeyi paylaşacağız vede kimse benim şahsi yorumlarımı beğenmek zorunda değil ve ben her türlü görüşe ve eleştiriye açık ve de saygılıyım...ve Evet ben Mi Max 2 Fanatiği yim