Öncelikle başlık yersiz ve saçma alınma gücenme olmasın ...
Şimdi gelelim konumuza mi max 1 ve mi max 2 arasındaki hız sa sorununuz size sadece şunu sorarım
örnek veriyorum 2.2 ghz 8 çekirdekli bir işlemci hangi android uygulamasında tam kapasite çalışıyor
Bir ikincisine geçelim Android yapısı gereğı aslında ram odaklı çalışan bir sistemdir yani aslında işlemcinin size verdiği 10.0 ghz hız sizin sadece uygulamanın ilk açılışında işinize yarayacaktır ki
hiçbir android sistemi bir anda 8 çekirdeği çalıştıracak kapasiteye sahip değildir 4 x4 senkron yada 2x2x2 seklinde çalışırlar

benim şu ana kadar gördüğüm işlemcilerde 8 çekirdek 2.2 ghz ye hiç çıkmadı varsa kanit bunuda tartısalım
hadı bunuda geçtım nanometrenın ıslemcının hızıyla hıçbir alakası yoktur
antutu testlerını gördüm biri bahsetmiş sanırım bunada şu şekilde cevap verırım sizlere sizin kullanım aralıklarınızı antutu belırlemıyor sadece test ediyor ki bununda aslında bir palavra oldugunu htc ve samsung fırmasının ufacık bır programla aslında kanıtladı
yani demem o ki en son çıkan cihaz herzaman en ıyı cihazdır çünkü yenilik katılmıştır bir bilinen vardır
teoriyle yaşamıyoruz arkadaşlar önemli olan pratiktir ve xiaomi camiasındaki tüm telefonlar ufak tefek android hileleriyle aslında bir uçak haline gelebilmektedir...
o yüzden donanıma değil pratiğe bakalım her insanın telefondan beklentisi farklıdır ... Ve beklentiler insanı mutlu eder ...
şuan kullandığım cihaz mi note 3 ve aynı tartısmayı mi 6 ile veriyoruz her türlü mi note 3 te mi 6 yı tokatlar

çünkü benim isteklerimi karşılıyor yani kişiden kişiye değişir