Yardım Mİ Market

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sa, Arkadaşlar Mi Markete nasıl erişeceğiz. Bu markette neler var. Örneğin Redmi Not 3 ün kızıl ötesini kullanmamı sağlayacak uygulama bu markette mi ? Veya Mikey i kullanmak için bu marketten mi uygulama indireceğiz.

Teşekkürler.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Telefon dilini ingilizce yap çalışacaktır. Tüm uygulamalar markette vardır. Mi key Türkçe olarak sitemizde var.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkini verebilir misiniz, sitenin acemisiyim :)

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Kardeş, dili ingilizce yaptım ama değişik bir şey göremedim uygulamalarda veya araçlarda. Mi Account var, Bu (Mi Hesabı) ve Mi Wallet var o da (Mİ Cüzdan) Sanırım benim Google Play gibi, Mimarket Uygulamasını indirmem gerek te nasıl ? Onu bilemiyorum. Veya Mi Market Mi Hseabım'a girince mi açılıyor.

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Kardeş, affına sığınıyorum, bu konularda acemiyim. Kurtarma modunda flaşlayın ne demek. Verdiğin linkten Bilgisayarıma indireceğim oradan da telefona atacağım.... sonrasını bilemedim.

Benim bunu yapmak istemin tek nedeni telefon için kızılötesi-Mikey gibi telefon araçlarını indirip kullanmak. Yoksa Google Playdan farksız ise indirmeme gerek yok.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Mi Market konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle öğrenmek istediğim, MiKey - Mibant - KızılÖtesi gibi özellikleri kullanmak için gerekli olan araç ve uygulamamaları Mİ Marketten mi indireceğiz. Cevap evetse Mi market Kurulumunu nasıl yapacağız. Apk dosyasını telefona atıp yükle dememiz yeterli mi ?

İlgili APK nin verildiği linkte "kurtarma modunda flaşlayın" deniyor, bu ne demek.

MiKey'in apk dosyasını da bu siteden indirerek telefonuma attım ama yükleyemedim. Sanırım güvenlik ayarlarıyla ilgili bir sorun, veya bu apk dosyalarını yüklerken özel bir durum söz konusu (kurtarma modunda flaşlama). Aşağıdaki gibi ekran alıyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bir yardımcı olsanız.

Ekli dosyalar

• m7.jpg
    m7.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 35
Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Mi Market konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle öğrenmek istediğim, MiKey - Mibant - KızılÖtesi gibi özellikleri kullanmak için gerekli olan araç ve uygulamamaları Mİ Marketten mi indireceğiz. Cevap evetse Mi market Kurulumunu nasıl yapacağız. Apk dosyasını telefona atıp yükle dememiz yeterli mi ?

İlgili APK nin verildiği linkte "kurtarma modunda flaşlayın" deniyor, bu ne demek.

MiKey'in apk dosyasını da bu siteden indirerek telefonuma attım ama yükleyemedim. Sanırım güvenlik ayarlarıyla ilgili bir sorun, veya bu apk dosyalarını yüklerken özel bir durum söz konusu (kurtarma modunda flaşlama). Aşağıdaki gibi ekran alıyorum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bir yardımcı olsanız.

* Mikey MiBand Gibi Uygulamaları Market veya Sitemizden Türkçe Versiyonlarını İndirerek Yükleyebilirsiniz.
* Market Uygulaması Sistem Dosyası Olduğu İçin Kurtarma Modunda (Yani Recovery 'den) Fix Şeklinde Yükleyebilirsiniz.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
* Market Uygulaması Sistem Dosyası Olduğu İçin Kurtarma Modunda (Yani Recovery 'den) Fix Şeklinde Yükleyebilirsiniz.

Çözemediğim konu burası zaten. Acemiyim işte :(

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Telefonu aldığum arkadaşın bana verdiği cevap şöyle;

Bootloader kilidi olduğu için şu aşamada mümkün değil gibi bu yöntem.

Romla alakalı, Türkçe kullanım için bişeylerden fedakarlık ediyoruz, İleriki dönemlerde hepsinin çaresi çıkar.

Oyla:
Üst Alt