Yardım Mİ Market

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sa, Arkadaşlar Mi Markete nasıl erişeceğiz. Bu markette neler var. Örneğin Redmi Not 3 ün kızıl ötesini kullanmamı sağlayacak uygulama bu markette mi ? Veya Mikey i kullanmak için bu marketten mi uygulama indireceğiz.

Teşekkürler.

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
da yüklenebilen versiyonu indirebilirsiniz.

Hocam, fprumdaşlar bana cihaz yeni olduğundan Bootloader kilidi olduğu için Mİ Market uygulamasını kuramazsın dediler !!

Bu verdiğiniz linkte farklı bir durum mu var.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sayın forumdaşlar, acaba Mikey-MiKumanda gibi uygulamaların apk dosyalarını yükleyememin nedeni telefonda Google'nin playdan başka bir yerden uygulama indirip kurmama, veya yabancı kaynaklardan uygulama kurmama gibi bir güvenlik-teknik ayardan mı kaynaklıdır.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Hocam, fprumdaşlar bana cihaz yeni olduğundan Bootloader kilidi olduğu için Mİ Market uygulamasını kuramazsın dediler !!

Bu verdiğiniz linkte farklı bir durum mu var.
Apk dosyasıdır hocam diğeri gibi recovery den yüklemeyeceğin için sıkıntı olmayacaktır

MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Arkadaşlar günaydın.
mi uygulama mağzası

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Apk dosyasıdır hocam diğeri gibi recovery den yüklemeyeceğin için sıkıntı olmayacaktır

MI NOTE LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş bunu da bir deneyim. Ancak daha önce Mikey in apk dosyasını indirip yüklemeye çalıştım ama, yüklenemedi. Aşağıdaki ekran görüntüsünü aldım. Bu durumu apk dosyasının lolipopa uygun olmayabilir şeklide izahat yapan forumdaşlar oldu. Yada cihazımda bu tür apk dosyalarının yüklememe engel olan bir güvenlik ayarı söz konusu olabilir. Cihazım Redmi note 3

Ekran görünütüsünü eklemeyi unutmuşum 1 sonraki mesajda var.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Arkadaşlar günaydın.
mi uygulama mağzası

Eyvallah Hocam, Sanırım Bu Google Playın masaüstü versiyorumu gibi. Yanlız uygulamayı indir diyince APK olarak bilgisayaramı indireceğiz yada siteyi telefondan açıp direkt telefona indirebiliriz sanırım. Yanlız benim APk dosyalarını yükleyememe :( gibi bir sıkıntım da var.

Ekli dosyalar

• m7.jpg
    m7.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 21
Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Teşekkürler arkadaşlar,

Mi Market'i yüklemeyi başardım. Hayret bu apk dosyasını kurduğuna göre demek ki yabancı akp dosyalarını yükleme ile alakalı herhangi bir güvenlik ayarı-sorunu yok. Öyleyse daha önce kurmaya çalıştığım Mi Key apk dosyası benim cihazla uyumlu değil.

Mi marketi kesinlikle yükleyemezsin ............... kilitli diyen arkadaşlar vardı.

Şimdi olay Mi marketten Mi key - Mi Kumanda vs uygulamaları bulup :( yüklemek olacak. Çince olduğu için baya bir zorlanacağım :)

Ekli dosyalar

• m10.jpg
    m10.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 19
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
.....Mi marketi kesinlikle yükleyemezsin ............... kilitli diyen arkadaşlar vardı.......
Onu diyenler apk olarak yükleyemezsiniz demediler. Recovery'den flashlayamazsınız dediler ki bunun da sebebi bootloader kilidi.
Aslında biraz Android işletim sisteminin içine doğru yol almanın vakti gelmiş. Apk dosyaları hakkında biraz bilgi bu esnada çok yararlı olabilir.

2 türlü apk dosyası vardır. İlki System Apk'sı diğeri kendi başına yüklenebilen Uygulama Apk'sı.

Bazı apk dosyaları sistem apk'sı olarak paylaşılır, bazı apk dosyaları uygulama apk'sı olarak. System apk'sı olarak paylaşılan dosyalar asla yüklenemezler. Bunlar olması gereken yerlere (system partisyonunda app yada priv-app klasörlerinden birisinde bulunmaları gerekir) kopyalanır. Bu da yetmez gerekli izinleri de vermek gerekir. Recovery'den flashlanırken bu işlemler otomatik olarak yapılır. Ancak bilginiz varsa manuel olarak ta yapabilirsiniz. Tabi system partisyonuna ulaşmanız ve değişiklik yapabilmeniz için Root yapmış olmanız gerekir.

Uygulama Apk'sı olarak paylaşılan her şeyi yükleyebilirsiniz yeter ki cihazınız ile, mevcut rom sürümünüz ile uyumlu olsun. Bunu anlamanın yolu da böyle indirip yükleyerek gözlemlemek. Benim cihazıma yüklenen sizin cihazınıza yüklenmeyebilir yada sizin cihaza yüklenen benim cihaza yüklenmeyebilir. Bu uygulamadan uygulamaya değişir.

Umarım şimdi neyi niçin yapamadığınızı daha net anlayabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt