Yardım Mi hesap kurtarma

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Arkadaşlar Mi hesabımı sildim Telefon numaram ve e-posta adresim tanımlıydı ancak hesabımı sildikten sonra ne posta geldi ne sms şifre sıfırlada yapamıyorum varmıdır bunun bi çözümü hesabımı nasıl kurtarırım.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28

bu linkten sohbet başla yı tıklayarak görüşebilirsin dostum ingilizce çeviriden konuşman gerekicek fatura hata kodu falan istiycekler hazır bulundur hata koduda ekranda kilit görüntüsüne bas basılı tut altta kod çıkıcak onun da fotosunu istiycekler ben dün gece attım bu gün gün içinde açıldı telefonum sorunum çözüldü bu hatayı alan arkadaşlar bu şekilde çözebilirsiniz 1 kaç gün bekliyceksiniz okadar .
bununla ilgili bi konu hazırlansa keşke :D bu canlı sohbetin atıldığı iyi olmuşb ende buradan konuştum 3 güne hallederiz dediler bekliyorum şimdi.

Oyla:

Usta_family

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
0

bu linkten sohbet başla yı tıklayarak görüşebilirsin dostum ingilizce çeviriden konuşman gerekicek fatura hata kodu falan istiycekler hazır bulundur hata koduda ekranda kilit görüntüsüne bas basılı tut altta kod çıkıcak onun da fotosunu istiycekler ben dün gece attım bu gün gün içinde açıldı telefonum sorunum çözüldü bu hatayı alan arkadaşlar bu şekilde çözebilirsiniz 1 kaç gün bekliyceksiniz okadar .

Merhaba, benim de yanlışlıkla eski hesabı sileceğime, kurulu olan hesabı silmişim. Şuan hesap doğrulanamadı uyarısı veriyor. Ama cihaza format atmadım daha. Atarsam kilitlenir diye bekliyorum. Xiaomi global service e yazınca düzeliyor mu acaba. Yardıma ihtiyacım var.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Merhaba, benim de yanlışlıkla eski hesabı sileceğime, kurulu olan hesabı silmişim. Şuan hesap doğrulanamadı uyarısı veriyor. Ama cihaza format atmadım daha. Atarsam kilitlenir diye bekliyorum. Xiaomi global service e yazınca düzeliyor mu acaba. Yardıma ihtiyacım var.
Düzeliyor. Online chat var onada yazın.

Oyla:

Usta_family

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
0
Düzeliyor. Online chat var onada yazın.
Çok teşekkürler buraya mesaj yazdıktan sonra Mi global ile chat başlattım. Id no, email, telefon numarası istedi o kadar. Dün Türkiye saati ile 16 da konuşma başlattım. Bu sabah kalktığımda hesabımın kurtarıldığını eski şifre ile giriş yapabilince öğrendim. İyi günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler buraya mesaj yazdıktan sonra Mi global ile chat başlattım. Id no, email, telefon numarası istedi o kadar. Dün Türkiye saati ile 16 da konuşma başlattım. Bu sabah kalktığımda hesabımın kurtarıldığını eski şifre ile giriş yapabilince öğrendim. İyi günler
Ekran fotoğraflarını da İngilizce olarak istedi. Giriş başarısız ekranı ve mi versiyonu ekranı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran fotoğraflarını da İngilizce olarak istedi. Giriş başarısız ekranı ve mi versiyonu ekranı.

Oyla:

Fragomale

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiomi note 9 s
Konular
0
Telefondan mı kaldırdınız yoksa komple tarayıcı üzerinden giriş yapıp hesabı mı sildiniz. Sildiyseniz geri gelmez. Telefondan hesap kaldırdıysanız tekrar açabilirsiniz
Merhaba usta bende bugün telefona format attım. Telefon kilitlendi kurtarma numarasına ulaşıp şifreyi vs değiştirdim ama telefonun içindeki mi hesapla benim hesap farklı ama ikisine bağlı olan telefon numarası aynı nasıl açabilirim telefonu tekrar

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Merhaba usta bende bugün telefona format attım. Telefon kilitlendi kurtarma numarasına ulaşıp şifreyi vs değiştirdim ama telefonun içindeki mi hesapla benim hesap farklı ama ikisine bağlı olan telefon numarası aynı nasıl açabilirim telefonu tekrar

İkisine de aynı telefon numarası bağlı olması pek mümkün değil. Tek numara tek hesap açabiliyor. İsterseniz içinde mi hesabı numarasını yazarak şifre sıfırlama deneyin telefon hala sizde ise mesaj gelecek mi kontrol edin. Yada mail yolu ile kurtarmayı deneyin.

Oyla:

Fragomale

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiomi note 9 s
Konular
0
Hocam Telefonda yazan Mi account numarasıyla. benim unlock koduyla beraber girdiğim şifreyi değiştirdiğim account numarası aynı değil ama ikiside aynı telefon numarasına bağlı gözüküyo. xiomi Türkiyeyle iltibata geçtim onlarda ithalatçı garantili ürün diye yardımcı olamayacakalrını söylediler cidden çıldırıcam ingilteredeyim şuan telefonsuz kaldım :D

Oyla:
Üst Alt