Yardım Mi hesap kurtarma

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Arkadaşlar Mi hesabımı sildim Telefon numaram ve e-posta adresim tanımlıydı ancak hesabımı sildikten sonra ne posta geldi ne sms şifre sıfırlada yapamıyorum varmıdır bunun bi çözümü hesabımı nasıl kurtarırım.

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
bende aynı durum olmuştu telefon numaramı ,ımei numaralarını,fatura resmini,email adresimi istediler.service.global@xiaomi.com buraya attım 2-3 hafta içinde hesabı geri açtılar.
herhangi birinin resmini istediler mi ve resimden kastınız ekran görüntüsü mü yoksa telin ekranını başka bir telle çeksek olur mu

Oyla:

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
herhangi birinin resmini istediler mi ve resimden kastınız ekran görüntüsü mü yoksa telin ekranını başka bir telle çeksek olur mu
cok iyi ingilizceye gerek yok çeviri işini görür senden istedikleri ekran görüntüsünü başka cihazla çekciceksin tabikide fatura anlık kod ekranı ve tam ismin gibi şeyler soruyorlar sen hepsini at işte ben ilk sorunumu anlatamadım sonra anlık fotoyu yollayınca chatten anladı ve çözmek için sorular sordular

Oyla:

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
cok iyi ingilizceye gerek yok çeviri işini görür senden istedikleri ekran görüntüsünü başka cihazla çekciceksin tabikide fatura anlık kod ekranı ve tam ismin gibi şeyler soruyorlar sen hepsini at işte ben ilk sorunumu anlatamadım sonra anlık fotoyu yollayınca chatten anladı ve çözmek için sorular sordular
sağolasın ama anlık kod ekranı dediğin ne oluyor onu anlamadım

Oyla:

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Oyla:

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
usta aldım onu eyvallah anlık kod da o mu oluyor
Evet anlık kod ekran da yazan fatura ve tam isimini istiyorlar IMEI falanda istiyolardı sanırım herseyi hazır bulundur iletişime geç işin kolay olur

Oyla:

mağdur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Oyla: