Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Mi hesabımı sildim Telefon numaram ve e-posta adresim tanımlıydı ancak hesabımı sildikten sonra ne posta geldi ne sms şifre sıfırlada yapamıyorum varmıdır bunun bi çözümü hesabımı nasıl kurtarırım.
jujuka usta admalarla geçtim iletişime de bana da 2-3 iş günü dendi de telefon açılınca ne yapıyorduk . telefonu wifi ye bağlı iken yeniden başlatın falan yazıyordu da tam hatırlayamadım
jujuka usta admalarla geçtim iletişime de bana da 2-3 iş günü dendi de telefon açılınca ne yapıyorduk . telefonu wifi ye bağlı iken yeniden başlatın falan yazıyordu da tam hatırlayamadım
Merhaba arkadaşlar galiba bende böyle bisey yaptim. Hesabimi sildim. Ancak cihazda hala eski hesap numarasi duruyor. Ve silemiyorum. Şifre olarak eski şifreyi girdiğimde de başarısız şifre diyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Merhaba kardesim, Webden sildim hesabi. Ancak cihazdan silmedim. Eski hesap numarasi ve proful duruyor. Sürekli numarali hesap icin oturum acma hatasi veriyor. Oturum acilmadi diyor. Yeniden oturum acin diyor. Ancak sifreyi girdiğimde, kimlik doğrulaması basarisiz oldu, gecersiz kullanici adi ve sifre diyor. Normal olarak çünkü bu hesabi webten silmistim. Ne yapmam gerek. Telefona format atacaktım ama atmadim. Bi yardimci olabilirseniz sevinirim.
usta hallettim de (bu arada çoooooook teşekkür ederimm) telefondan hesap falan kaldıracakm ıyız şimdi ne yapıyım
Merhaba kardesim, ayni sorun bende de oldu. Webden sildim hesabi. Ancak cihazdan silmedim. Eski hesap numarasi ve proful duruyor. Sürekli numarali hesap icin oturum acma hatasi veriyor. Oturum acilmadi diyor. Yeniden oturum acin diyor. Ancak sifreyi girdiğimde, kimlik doğrulaması basarisiz oldu, gecersiz kullanici adi ve sifre diyor. Normal olarak çünkü bu hesabi webten silmistim. Ne yapmam gerek. Telefona format atacaktım ama atmadim. Bi yardimci olabilirseniz sevinirim.