model nedir?Merhaba romu yükledim fakat ekran main menu de kalıyor. Bir kaç defa reboot yaptım ama tekrar main menu ekranı geldi. Ne yapmam gerekiyor acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
Redmi Note 12 Pro 5G modelimodel nedir?
imei tamiri yapılması gerekiyor. Bootloader falan kapatmadıysanız uzak bağlantı ile tamir ederiz.Redmi Note 12 Pro 5G modeli
telefonu trendyoldan ithalatçı garantili olarak aldım. bootloader kilidi kendiliğinden açıktı. imei tamiri ne demek tam olarak?imei tamiri yapılması gerekiyor. Bootloader falan kapatmadıysanız uzak bağlantı ile tamir ederiz.
cihazınız vergi kaçırmak tek hat imei atılmış vaziyette olan cihazlardan. kilit açık olma sebebide imei tamiri yapılmış olması. Muhatap bulabilirmisiniz bilmiyorum ama iade ya da garantiye göndermeyi deneyin. olmaz ise son çare imei atılır açılır.telefonu trendyoldan ithalatçı garantili olarak aldım. bootloader kilidi kendiliğinden açıktı. imei tamiri ne demek tam olarak?
Evet doğru tek imei açıktı. imei tamiri dediğiniz yeniden imei atmak mı?cihazınız vergi kaçırmak tek hat imei atılmış vaziyette olan cihazlardan. kilit açık olma sebebide imei tamiri yapılmış olması. Muhatap bulabilirmisiniz bilmiyorum ama iade ya da garantiye göndermeyi deneyin. olmaz ise son çare imei atılır açılır.
evet kayıtlı faturadaki imeinizi yeniden atıp cihazı açarız. uzak bağlantı ileEvet doğru tek imei açıktı. imei tamiri dediğiniz yeniden imei atmak mı?
borcumuz ne olur acaba?evet kayıtlı faturadaki imeinizi yeniden atıp cihazı açarız. uzak bağlantı ile