Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaMi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Note 8 pro telefonumuza mi flash ile rom dosyasını tanıtarak rom atmak istedim. İşlem sonuçlanınca success başarılıdır diye yazdı ama arama kaydetme olan rom yüklenmemiş. BL kilidi açık ben bundan bir şey anlamadım başarıl ıyazıyor ama romu yüklememiş yine 12.5.8 google dialer ve google mesajların olduğu rom kurulu bunu nasıl arama kaydı olan roma çevirebilirim bir şeymi atlıyorum acaba arkadaşlar
Hocam 12.5.8 global rom yazıyor google dialer var ama ben xiaominin arama kaydetme özelliği olan dilaer olan bir rom yüklemeye çalışıyorum başarıl ıdemesine rağmen yüklememiş.
NOT: Telefonda ki rom 12.5.8.0 RGGMIXM Global kararlı
Hocam 12.5.8 global rom yazıyor google dialer var ama ben xiaominin arama kaydetme özelliği olan dilaer olan bir rom yüklemeye çalışıyorum başarıl ıdemesine rağmen yüklememiş.
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri 1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz 2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz 3:Cihazınızın...
Öncelikle merhaba yazdiklarim uzun gibi ancak kafamda çok soru var diye uzun oldu ve çok acemi olduğum için net cvplar alırsam çok araştırdım oto recovery filan kafam karıştı ayrıntı lazım teşekkür ederim benim cihazım mi 11 ultra MIUI 12 cihazın güncelleme ayarlarında telefonu MIUI 13 e...
benim cihazda twrp yok rotlu değil sadece bootloder açık gibi cihazı açarken açık kilit resmi var yukarda imei de sıkıntı yok yurt dışı çıkışı yaptım cihazı pasaporta kaydettim. fastboot dan yapmam gerekecek bu işlemleri sanırım. ama mıuı 13. sıkınıtılı tüm kullananlarda ekran çok şarj yiyor sanırım
Söylediklerinizi yaparak başladım ancak ilk adımda adb driver yüklerken çıkan ekranda birkaç defa y harfine basark enter yaptım. ancak sonrasında kendliğinden kapanıyor ve yüklenmiyor yardımcı olur musunuz?