- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Recovery rom nasıl kurulmalı hocam. Twrp ve magisk root lu telefonda. Şu an Endonezya rom 12.5.5 deyim
Öncelikle yedek alinmalıRecovery rom nasıl kurulmalı hocam. Twrp ve magisk root lu telefonda. Şu an Endonezya rom 12.5.5 deyim
Rica ederim. İyi forumlarTeşekkürler. Sayeniz de cihazıma sorunsuz bir şekilde rom kurabildim.
Ve bl kilidi kapandı galibaYa yanlışlıkla bootloaderi killitle ve kur seçeneğinde kaldı. Şimdi ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Acill
Ya yanlışlıkla bootloaderi killitle ve kur seçeneğinde kaldı. Şimdi ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Acill
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bl kilidi kapandı galiba
merhabalar. mi flash tools indirdim fakat telefonumu görmüyor. aygıtlardan baktım telefonumu tanıyor fakat refresh e tıkladığımda uygulamanızda işlenmemiş durum oluştu hatası alıyorum. netframework leri kontrol ettim güncelledim. var mı bi çözümü bu işin? telefonuma india romu yüklüydü. güncelleme gelmiş güncelleyeyim dedim. yazılımı telefondan indirdim fakat yüklerken %4,99 da sürekli takılıp resetliyor telefonu. telefonumun kilidi bu arada açık.
Görsel ekleyin,bakalım hata nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şöyle bir hata alıyorum cihazdaki hesabı açmama rağmen.