Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
wifiye bağladınız ve hesabınızın şifresini doğru girmenize rağmen açılmıyor doğrumudur
aynen paşam, mi hesabımda kayıtlı numaram yok zannedersem gerçi telefon açılmadan mesaj yani kod nasıl gelecekki?
mi hesap şifremi girincede telefondan active kısmına yanlış uyarısı veriyor.

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
mi hesabınızı maillemi kaydettiniz
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi hesabınızı maillemi kaydettiniz
yani kayıtta bi problem yok. telefon numarasıyla kayıt oldum şimdi. ama bu this device kısmına bir kod girmem gerekiyor telefonun kilidini açabilmek için o kodu nereden ve nasıl bulabilirim yada nereden istememiz gerekiyor?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani kayıtta bi problem yok. telefon numarasıyla kayıt oldum şimdi. ama bu this device kısmına bir kod girmem gerekiyor telefonun kilidini açabilmek için o kodu nereden ve nasıl bulabilirim yada nereden istememiz gerekiyor?
burdan hesabınıza giriş yapın ve şifrenizi değiştirin sım kartınızı başka telefona takın doğrulma kodu gelecektir. sonra mi hesabı isteyen telefona yeni şifrenizi girin sorun çözülür wifiye bağlı olmak zorunda

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
burdan hesabınıza giriş yapın ve şifrenizi değiştirin sım kartınızı başka telefona takın doğrulma kodu gelecektir. sonra mi hesabı isteyen telefona yeni şifrenizi girin sorun çözülür wifiye bağlı olmak zorunda
verdiğiniz siteden bir işlem yapmam gerekiyormu? girdim şu an sim kartta zaten başka telefonda ve şifremi değiştirdim
activate this device olan yere tıkladığım kod istediği yere yeni şifremimi yazıcam? doğru anlamışmıyım ?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
verdiğiniz siteden bir işlem yapmam gerekiyormu? girdim şu an sim kartta zaten başka telefonda ve şifremi değiştirdim
activate this device olan yere tıkladığım kod istediği yere yeni şifremimi yazıcam? doğru anlamışmıyım ?
evet

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
vallahi aynen yaptığım işlem şunlar verdiğiniz linki tıkladım mi hesabımdan şifremi unuttum diyip telefon numaramla kayıt olup şifremi değiştirdim. (onay kodu geldikden sonra)
ardından telefondan sim kartı çıkartıp poco cihazıma takıp, this device yazan yere kod isteyen yere yeni şifremi girdim.
ama yanlış şifre anlamında kırmızı uyarı hatası verdi.
nerede yanlış yaptım sizce?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
vallahi aynen yaptığım işlem şunlar verdiğiniz linki tıkladım mi hesabımdan şifremi unuttum diyip telefon numaramla kayıt olup şifremi değiştirdim. (onay kodu geldikden sonra)
ardından telefondan sim kartı çıkartıp poco cihazıma takıp, this device yazan yere kod isteyen yere yeni şifremi girdim.
ama yanlış şifre anlamında kırmızı uyarı hatası verdi.
nerede yanlış yaptım sizce?
kod dediğiniz yerin fotosunu atarmısınız

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0

Ekli dosyalar

• 20210601_003127.jpg
    20210601_003127.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 10

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
ve işin garip tarafı bilgisayardan mi hesabıma yeni şifremle giriş yapabiliyorum yani değişen bir şey olmamış sabahdan beri beynim yandı vallahi
giriş yapmanız lazım normelde. telefonda şifre girilen yerin üstünde mi hesabınızın ve telefon numranazın son rakamları yazar wepte açtığınız bilgilerinle aynımı? son rakamlar

Üst Alt