- Adım
- boran
- Cihazım
- note9
- Konular
- 0
emeğinize sağlık hocam
tekrar yükle dediğimde yüklemeye başladı ama bu seferde hesap kilidi ile karşılaşdım. (this device is locked)emreadali, Resim yükleyin
resim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi fototekrar yükle dediğimde yüklemeye başladı ama bu seferde hesap kilidi ile karşılaşdım.
bilgisayardan mi hesabıma giriş yapabiliyorum ama telefone kod şifre girin diyor şifreyi nereden bulucam?
Sabahdan beri indirmediğim proğram kalmadı dün güncelleme geldi dahada açılmadı telefon.
telefonum poco x3 imei atıldı global versiyon lütfen yardımcı olabilirmisiniz Allah rızası için
Şimdiden teşekkürler
resim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi fotmesajı
mesajı düzenleyip resim attım ama dediğim gibi şu an telefon açıldı fakat this device is locked uyarısı veriyor mi hesabıma bilgisayarımdan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum şifreyi nereden bulucam? acvitate tihs device diyorresim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi foto
cihazı internete bağladınızmı yanı wifiyemesajı düzenleyip resim attım ama dediğim gibi şu an telefon açıldı fakat this device is locked uyarısı veriyor mi hesabıma bilgisayarımdan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum şifreyi nereden bulucam? acvitate tihs device diyor
burdaki çözümü deneyiniz Çözüldü - beyler this device is locked hatası alıyorum lütfen yardım edin..mesajı düzenleyip resim attım ama dediğim gibi şu an telefon açıldı fakat this device is locked uyarısı veriyor mi hesabıma bilgisayarımdan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum şifreyi nereden bulucam? acvitate tihs device diyor
wifiye bağladığımda sadece wifi yi buluyor başka bir işlem yapmıyorkicihazı internete bağladınızmı yanı wifiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
burdaki çözümü deneyiniz Çözüldü - beyler this device is locked hatası alıyorum lütfen yardım edin..
wifiye bağladınız ve hesabınızın şifresini doğru girmenize rağmen açılmıyor doğrumudurwifiye bağladığımda sadece wifi yi buluyor başka bir işlem yapmıyorki