Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

ziyacrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ZİYA
Cihazım
Mİ NOTE 10 LİTE
Konular
0
[11:38:46 96ede647]:error:FAILED (remote: update sparse crc list failed) bu şekilde bir hata alıyorum sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz?

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
error veriyor kırmızı şekilde

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
tekrar yükle dediğimde yüklemeye başladı ama bu seferde hesap kilidi ile karşılaşdım. (this device is locked)
bilgisayardan mi hesabıma giriş yapabiliyorum ama telefone kod şifre girin diyor şifreyi nereden bulucam?
Sabahdan beri indirmediğim proğram kalmadı dün güncelleme geldi dahada açılmadı telefon.
telefonum poco x3 imei atıldı global versiyon lütfen yardımcı olabilirmisiniz Allah rızası için
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 15

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
tekrar yükle dediğimde yüklemeye başladı ama bu seferde hesap kilidi ile karşılaşdım.
bilgisayardan mi hesabıma giriş yapabiliyorum ama telefone kod şifre girin diyor şifreyi nereden bulucam?
Sabahdan beri indirmediğim proğram kalmadı dün güncelleme geldi dahada açılmadı telefon.
telefonum poco x3 imei atıldı global versiyon lütfen yardımcı olabilirmisiniz Allah rızası için
Şimdiden teşekkürler
resim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi foto

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
resim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi fotmesajı

resim atarsanız yardımcı oluruz sanırım yetkili hesap istiyor cihazınız brick olmuş olabilir en iyisi foto
mesajı düzenleyip resim attım ama dediğim gibi şu an telefon açıldı fakat this device is locked uyarısı veriyor mi hesabıma bilgisayarımdan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum şifreyi nereden bulucam? acvitate tihs device diyor

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
mesajı düzenleyip resim attım ama dediğim gibi şu an telefon açıldı fakat this device is locked uyarısı veriyor mi hesabıma bilgisayarımdan girebiliyorum ama telefondan giremiyorum şifreyi nereden bulucam? acvitate tihs device diyor
cihazı internete bağladınızmı yanı wifiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdaki çözümü deneyiniz Çözüldü - beyler this device is locked hatası alıyorum lütfen yardım edin..

emreadali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
pocox3
Konular
0
Üst Alt