Temiz kurulumda imei uçmaz,.İyi akşamlar. Temiz bir kurulum yaparsak herşeyi sil dersek atılan imei uçarmı acaba.
hocam selam, cihaz Mi 10T, 12.0.9.0 global sürümden 12.0.7.0 globale ya da 12.0.19.0 EEA sürüme geçeceğim. Hepsinin Android sürümü 10 diye biliyorum anti rollback durumunu tetiklemiyor galiba bu durum. Şimdi yazılım dosyasını çıkardım, önce .tgz uzantısından .tar olarak çıktı. Şimdi ise "images" ismli bir dosyaya sahip olan başka bir dosya olarak çıkmış durumda .tar dosyasından. Galiba bu dosya kullanılacak yükleme yapılırken umarım doğruyumdur hızlı cevabınız için teşekkür ederim...sonklavyebükücü, Garantili cihazda BL açarsanız garanti dışı kalabilir cihaz. Mi hesabı gerekli değil.
Düşürülen romda android versiyon düşüyorsa android versiyonda düşer...
Hocam aynı durumdayız, bi sonul alabildinmi ?Dün gece uzun saatler uğraşmama rağmen bir türlü fastboot kurulumu yapamadım cihazım mi 10t pro. Kurulum için gerekli yollar vs herşey söylendiği gibi kurulum başlıyor gayet güzel ama bir türlü bitmiyor bir hata da vermiyor 1 saatten fazla beklememe rağmen sonuç alamadım 3 kere fastboot dosyasını baştan indirdim belki bir sorun vardır diye dosyalar sorunsuz ve bu işe yabancı da değilim 3 sene mi6 kullandım belki de yüzlerce kez miflash ile rom yüklemişimdir ama dün gece bu işi çözemedim bende twrp vasıtası ile kurulum yaptım. Başına gelen varsa yada bir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.