Mi Flash İle Çin Developer Yükleme Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Edl moda alamiyorum :\

Zenex hocam ve ben kargolamanızı Rica ettik, siz güvenmediniz. Osman Beyi öne serdiniz, bizde ondaki fiyat tarifesi bizde de geçerli demiştik. Bize güveniniz yoksa dediğiniz gibi Doğubanka götürerek yaptırabilirsiniz ;) biz gereken şeyleri yaptığımıza inanıyorum

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Dunyada tek sen kaldanda gondermem cunki guvenmem 2 cisi para gozluk olayi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Serkann2525 Hâlâ hangi yüzle bu foruma yazdığınıza anlam veremiyorum. Siz ayağınıza gelen yardımı geri teptiniz. Buyurun şimdi istediğiniz kadar uğraşın, yok yok uğraşmayın cebinizde 100-150tl vardır gidin Osman a yaptırın.

sw33tking o konuşmadan sonra Osman bey seviyesini indirip bizim foruma giriş yaptı ve özelden küçük bir konuşmamız oldu. Sanıyorum ki arkadaş herşeyi iletiyor. Bunca şeyi ilettiği adam bir edl ye geçirmeyi öğretemediyse ne kadar yazık değil mi? :D

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Osman bey dediginiz kisi sizi ne kadar taniyor isem onuda o kadar tanirim gidipte yardim istemeye gerek duymadim ki bu forumda degil kendisi madem bu forumun amaci yardim ? Sorun yok

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Hangi yuzle yaziyorum derken ayip birseymi yapmisim? 100 tl istemek gibi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Dunyada tek sen kaldanda gondermem cunki guvenmem 2 cisi para gozluk olayi

Serkann2525 Hâlâ hangi yüzle bu foruma yazdığınıza anlam veremiyorum. Siz ayağınıza gelen yardımı geri teptiniz. Buyurun şimdi istediğiniz kadar uğraşın, yok yok uğraşmayın cebinizde 100-150tl vardır gidin Osman a yaptırın.

sw33tking o konuşmadan sonra Osman bey seviyesini indirip bizim foruma giriş yaptı ve özelden küçük bir konuşmamız oldu. Sanıyorum ki arkadaş herşeyi iletiyor. Bunca şeyi ilettiği adam bir edl ye geçirmeyi öğretemediyse ne kadar yazık değil mi? :D

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gereken teklifi yaptım Zenex hocam. Gerisi arkadaşın takdirine kalmış. O yüzden kime yaptırmak istiyorsa seçimde ona aittir.
Bana kayseri den, konyadan çok cihaz geldi kargoyla.. İşimizi begenenler Ticari Geçmişe Gerekenleri yazıyorlar. İsteyen oradaki kullanıcı yorumlarını okuyabilirler ;) Gerisi boş benim için..

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
20 dakikalik is icin cihazi turkiyenin diger ucuna yollamak ve 3 gun beklemek soz konusu belkide o nedenle istanbul tercihimdir Guvenmiyorum vs demedim

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Osman bey dediginiz kisi sizi ne kadar taniyor isem onuda o kadar tanirim gidipte yardim istemeye gerek duymadim ki bu forumda degil kendisi madem bu forumun amaci yardim ? Sorun yok
Evet forumun amacı yardım etmek buraya kadar sıkıntı yok. Yardım isteynimiz var, yardım etmek isteyenimiz var buraya kadar da sıkıntı yok. Sıkıntı nerede biliyor musunuz? Yardım etmeye çalışanları geri çevirmeniz Osman bey e götürürüm demeniz sonra gelip burada edl ye alamadım demeniz. Kendinizle çelişiyorsunuz :D Yardım istiyorsanız buyurun özelden ulaşın, hatta önceki özel mesajınızda ulaşmıştınız ondan devam edelim. Ha tabi Osman ın fiyatını duyunca benimkinin düşük olduğunun farkına vardım, artık fiyatlar artıyor :D

Hangi yuzle yaziyorum derken ayip birseymi yapmisim? 100 tl istemek gibi

100tl kim istedi? Siz Osman ın fiyatı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam? Bendeki max fiyat 60tl dir, onu da çook üst düzey durumlarda isterim. Şimdi izninizle bu konuşmayı noktalıyorum. Keşke kaz yonmayı ben de bilseydim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt