Mi Flash İle Çin Developer Yükleme Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
orjinal kablo edl için uygun değilmi hocam bende bootloaderi açamadım daha eski developer yukleyeceğim edl komutunu veriyorum flash tool kısmında kaldım ne yapacagım konusunda lutfen yardım edin kafayı yiyeceğim roomu zipli denedim olmadı zipsiz denedim olmadı şu hata geliyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 78

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
orjinal kablo edl için uygun değilmi hocam bende bootloaderi açamadım daha eski developer yukleyeceğim edl komutunu veriyorum flash tool kısmında kaldım ne yapacagım konusunda lutfen yardım edin kafayı yiyeceğim roomu zipli denedim olmadı zipsiz denedim olmadı şu hata geliyor

Hocam fastboot rom kurulumlarını bir defa daha okumanızı tavsiye ederim. Yanlış dosyayı yanlış yerden yüklemeye çalışıyorsunuz.

Resimli Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/
Video Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Hocam fastboot rom kurulumlarını bir defa daha okumanızı tavsiye ederim. Yanlış dosyayı yanlış yerden yüklemeye çalışıyorsunuz.

Resimli Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-cihazlar-icin-fastboot-rom-kurma.2085/
Video Anlatım İçin : http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/

fastboot yapamıyorum hocam kilit mesajı daha henuz gelmedi malesef:( o yuzden edlbootla developer kurum ordan ilerlemem lazım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fastboot yapamıyorum hocam kilit mesajı daha henuz gelmedi malesef:( o yuzden edlbootla developer kurum ordan ilerlemem lazım

EDL modunda da fastbootla aynı şekilde kuruyorsunuz hocam. tgz uzantılı dosyayı çıkartıp o klasörü göstermeniz lazım. Siz .zip uzantılı güncelleyici üzerinden yüklenen rom dosyasını indirmişsiniz. Bir de bu dosya içerisinde farklı klasörlere girip işlem yapmaya çalışıyorsunuz...

Verdiğim bağlantılarda nasıl yapıldığına bir bakmanızı tavsiye ederim.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
evet hoc
EDL modunda da fastbootla aynı şekilde kuruyorsunuz hocam. tgz uzantılı dosyayı çıkartıp o klasörü göstermeniz lazım. Siz .zip uzantılı güncelleyici üzerinden yüklenen rom dosyasını indirmişsiniz. Bir de bu dosya içerisinde farklı klasörlere girip işlem yapmaya çalışıyorsunuz...

Verdiğim bağlantılarda nasıl yapıldığına bir bakmanızı tavsiye ederim.
evet hocam tgz indiriyorum suan peki hocam burdan global romuda indirip kurma sansım varmı aynı yontemle?developer kurmadan direk global stabil tgz indirip kurabilirmiyim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
evet hoc

evet hocam tgz indiriyorum suan peki hocam burdan global romuda indirip kurma sansım varmı aynı yontemle?developer kurmadan direk global stabil tgz indirip kurabilirmiyim
Evet kurabilirsiniz hocam

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Evet kurabilirsiniz hocam

salı gununden bu yana ugrasıyorum:)cırpına cırpına yuzmeyi oğrendik sonunda sayenizde:)bootlader gerekmezse developera donmeye gerek olmayacak sanırım benim kafama son bir sey takıldı benim accontuma botloader izni çıktıktan sonra, Mİ hesabımı girmem yeterlimi hocam illa o hat takılı olması gereklimi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
salı gununden bu yana ugrasıyorum:)cırpına cırpına yuzmeyi oğrendik sonunda sayenizde:)bootlader gerekmezse developera donmeye gerek olmayacak sanırım benim kafama son bir sey takıldı benim accontuma botloader izni çıktıktan sonra, Mİ hesabımı girmem yeterlimi hocam illa o hat takılı olması gereklimi?
Hesap yeterli hocam, karta gerek yok.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
hocam cok cok tesekkur ederim size ve forum uyelerine herkesten allah razı olsun suan yukledim herkese iyi forumlar

Serkann2525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Edl moda alamiyorum :\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt