- Adım
- yakup
- Cihazım
- xiaomi mi 5
- Konular
- 3
Önceden kuruluysa güncellemeyi sonradan yüklediyseniz çalışmaya devam edebilir. Bu hatayı kurulumda veriyor sadece.Tamam 1703 onu biliyorum.Mı flash bu sürümde denemedim.Önceden kuruluydu.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni ve uyumlu bir mı flash çıkması iyi olur.Yoksa çok sıkıntı olacak.Rom denemeyi sevenler için kötü haber.Muhterem Zenex artık sizden gelişme oldukça haber alırız.Önceden kuruluysa güncellemeyi sonradan yüklediyseniz çalışmaya devam edebilir. Bu hatayı kurulumda veriyor sadece.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her işlem ayrı ayrı mı yapılıyor. yani hem rom yükleyip hem twrp kurmak istiyorsam ikisini ayrı ayrı aynı işlemlerde mi yapmam lazımBen de kullanıyorum gayet işe yarar bir program
anladım hocam saolasın. son bir şey sorayım benim driver felan yüklememe gerek var mı program herşeyi kendi mi hallediyor acabaEvet ayrı ayrı işlemlerde ve tqrp için bootloader açık olmalı
Program hallediyor. Bilgisayarınız win8 8.1 veya 10 ise sürücü imza zorlamasını devre dışo bırakın ve sürücü kurarken gelen uyarılarda yine de tükle seçin.anladım hocam saolasın. son bir şey sorayım benim driver felan yüklememe gerek var mı program herşeyi kendi mi hallediyor acaba
çok saol hayırlı gecelerProgram hallediyor. Bilgisayarınız win8 8.1 veya 10 ise sürücü imza zorlamasını devre dışo bırakın ve sürücü kurarken gelen uyarılarda yine de tükle seçin.