Yardım Mi flash erase boot error

bedirhanbayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BEDİRHAN
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Şuanda yok
Telefon Modeli
Xİaomi mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_

Bydinga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mhmt
Cihazım
Mi9
Konular
1
sorun değil yeter ki olsun dediğim gibi düşme falan yok tamamen benim kurcalamam sonucu gitti cihaz, xiaomi mi tool v2 (francesco Tescari) yi de denedim cihazın seri numarası dışında hiçbir şey görünmüyor %94 te hata veriyor ikidir, çokta uğraşmayayım işin ehline bırakayım . Burhan bey İlginiz için çok teşekkür ederim iletişime geçeceğim

Oyla:

Mert141434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi12c
Konular
0
mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_
Bende de aynısı oldu TFT aracı uzerınden dızeltım ordan bootladır kılıdını acarak bypass yaptım sonra ımg arac uzerınden telefona flash ladım duzeldı

Oyla:

ahmet gülergün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
RedmiNote 10 5G
Konular
3
bu durumda olan arkadaşlara özetle bir çözüm yolu yokmu hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

ahmet gülergün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
RedmiNote 10 5G
Konular
3
hocam çok hızlı özet geçiyorum bu benim whatsapp banlandım whatsaba ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bl kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor bende rom atıp bl kapatacaktım fakat rom atamadık sanırım rom succes dedi clean and lock seçeneğindeydi miflush sonrasında cihaz recoveryde kaldı fastboota girebiliyorum denedim yeniden rom atmayı ama miflush erorr boot erase hatası veriyor tüm sıkıntım hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam çok hızlı özet geçiyorum bu benim whatsapp banlandım whatsaba ulaşarak açtırdım banı ama sonra aynı cihazdan giriş yapamadım farklı cihazlardan giriş yapabiliyordum whatsapp banlanan ve sonra tekrar banı kaldırılan numaralara cihazın bl kilidi açıksa giriş yapmanı engelliyor bende rom atıp bl kapatacaktım fakat rom atamadık sanırım rom succes dedi clean and lock seçeneğindeydi miflush sonrasında cihaz recoveryde kaldı fastboota girebiliyorum denedim yeniden rom atmayı ama miflush erorr boot erase hatası veriyor tüm sıkıntım hocam
model nedir?

Oyla:

ahmet gülergün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
RedmiNote 10 5G
Konular
3
o cihaz çin model. bootloader kilidi kapalı kullanamazsınız. Biz kilit açar tamirini yaparız ama kilit açık kalmak zorunda.
Hocam fastbootta kaldım şuanda cihaz açılsa whatsappı da kullanmam tamamım onada ama cihazı nasıl açacağım şuanda onu bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt