Yardım Mi flash erase boot error

bedirhanbayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BEDİRHAN
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Şuanda yok
Telefon Modeli
Xİaomi mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_

mudaran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
F
Cihazım
a3 2017
Konular
0
Oyla:

Amiga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar, mi10 pro aldım. bootloader açıktı. unlock cihaz. Miflash ile rom attım. Sonra açılmadı. Ve sanırım bootloader kilitlendi. Fastboot ekranı geliyor. Recover ekranında da sadece yeniden başlat , wipe ve mi suite çıkıyor. Misuite seçtiğimde pc de uygulamada görmüyor. Şu aşamada bir seçeneğim var mı? İmei atılmamış cihaz.

Oyla:

jadakids01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Jadakids01
Cihazım
Mi 9T 6 128
Meslek
OTO ELEKTRONİK
Konular
0
selamlar bende mi9t pro yazılım atarken aynı hatayı verdi daha önce bootloader açıktı fakat yazılım yüklerken kilit kapaldı ve sizin resmde atmış olduğunuz aynı yazılar var cmd komutta yardımcı olursanız sevinirm

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
selamlar bende mi9t pro yazılım atarken aynı hatayı verdi daha önce bootloader açıktı fakat yazılım yüklerken kilit kapaldı ve sizin resmde atmış olduğunuz aynı yazılar var cmd komutta yardımcı olursanız sevinirm
bootloader kilitlemişsiniz. Cihaz açılmıyormu şuanda?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet açılıyor fastboot moda giriyor
daha önce bootloader kilidini siz açtıysanız ve hesap cihazda açık ise mi flash unlock ile kilit açmayı deneyin. kilit açılırsa sıkıntı yok ama açılmazsa mecbur yetkili hesap ile işlem yapılacak ve arka kapak açılacak yardımcı olabilirim..

Oyla:

jadakids01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Jadakids01
Cihazım
Mi 9T 6 128
Meslek
OTO ELEKTRONİK
Konular
0
daha önce bootloader kilidini siz açtıysanız ve hesap cihazda açık ise mi flash unlock ile kilit açmayı deneyin. kilit açılırsa sıkıntı yok ama açılmazsa mecbur yetkili hesap ile işlem yapılacak ve arka kapak açılacak yardımcı olabilirim..
kendi hesabım vardı onu girip açacağım değilmi peki bu cihaza orjinal yazılım atarken bootloader açmak şartmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi hesabım vardı onu girip açacağım değilmi peki bu cihaza orjinal yazılım atarken bootloader açmak şartmı hocam
denedim cihaz doğrulandı ama kilit açma başarısızdiyor lütfen yardımcı olun uzaktan yardım edermisiniz team ile

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
aynen kendi hesabınızla açmayı deneyeceksiniz. bootlaoder kapalı yazılım atılmaz açık olması şart..

Oyla:
Üst Alt