Yardım Mi flash erase boot error

bedirhanbayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BEDİRHAN
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Şuanda yok
Telefon Modeli
Xİaomi mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam fastbootta kaldım şuanda cihaz açılsa whatsappı da kullanmam tamamım onada ama cihazı nasıl açacağım şuanda onu bilmiyorum
Forumda kilit açma rehberleri var onları deneyin Ama kilidi açsanız bile karşınıza imei vs. tamiri çıkabilir. Sonrasında fix ister vs vs. Kendi imkanlarınızla yapabileceğinizi sanmıyorum ama deneyin. Son çare biz uzak bağlantı ile tamirini yaparız.

Oyla:

ahmet gülergün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
RedmiNote 10 5G
Konular
3
Forumda kilit açma rehberleri var onları deneyin Ama kilidi açsanız bile karşınıza imei vs. tamiri çıkabilir. Sonrasında fix ister vs vs. Kendi imkanlarınızla yapabileceğinizi sanmıyorum ama deneyin. Son çare biz uzak bağlantı ile tamirini yaparız.
cihazda mi hesabı yoktu sanırsam hocam yinede açmak mümkün müdür ek olarak cihaz imei atanmış değil sonradan normal yani imeisi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihazda mi hesabı yoktu sanırsam hocam yinede açmak mümkün müdür ek olarak cihaz imei atanmış değil sonradan normal yani imeisi
Mtk cihazlar için kilit açma rehberleri var forumda çalışıyorsa onları demeyeceksiniz. Mi hesabı ile işiniz yok şuanda.

Oyla:

ahmet gülergün

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
RedmiNote 10 5G
Konular
3
Mtk cihazlar için kilit açma rehberleri var forumda çalışıyorsa onları demeyeceksiniz. Mi hesabı ile işiniz yok şuanda.
hocam diyelimki açtık yine yanlış romu yüklememek için ne yapmam lazım veya hangi romu yüklemem lazım çok bir bilgim yok bu konuda

Oyla:
Üst Alt