Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YarışmaMi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!
Böyle bir organizasyon yapan ve buna destek olanlara teşekkür ediyorum, merak ettiğim konu ise bizler gibi daha eski kullanıcılar yeni üyelik açıp çekilişe katılma hakkına sahip mi ya da aynı ev içindeki farklı bir aile üyemizi foruma üye yapıp bu şekilde bir katılım sağlayabiliyor muyuz
Bugün sitemizin doğum günü arkadaşlar ve miuiturkiye.net an itibarı ile 9. yaşına girmiş bulunuyor.
Etkinliğimiz başlamadan önce ikinci sürpriz hediyemizi bugün vermemizin en uygunu olacağına karar vermiştik. Saat olarak ise miuiturkiye.net domaininin kayıt edilmiş olduğu saat olan 18.00 en adil seçim olacaktı. Etkinlik kurallarımız gereği saat 26 Nisan 2022 saat 18.00'den sonra mesaj yazan ilk üyemiz olan burucu08 bizlerden bir adet bluetooth kulaklık kazanmaya hak kazandı.
burucu08 size özel mesaj yoluyla ulaşıyorum ve sizden kargo bilgilerinizi rica edeceğim. Tebrik ederim
Yarışmamıza katılan arkadaşlarımızın aklında her hangi bir soru işareti kalmaması için domain kaydı yapıldığı anda gönderilmiş olan mailin bir kopyasını da aşağıya ekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sürpriz ödüllerimizin sonuncusu olan Bluetooth Hoparlör için ise süreç devam ediyor. Bu hediyemiz için belirlemiş olduğumuz tarih de bizler ve hatta tüm Türk Xiaomi kullanıcıları için son derece önemli bir tarih. Bu tarihe ve saate tam olarak ulaşmak ise tecrübeli üyelerimiz için daha kolay olacak çünkü "o an" forumumuzda mevcut ve kazananı açıklayacağımız mesaja ekleyeceğimiz ekran görüntüsü forumumuz içerisinden alındı. Hatta o anı hatırlayan arkadaşlarımızdan bu mesajı okuyan olur ise neden bahsettiğimi hemen anlayacaklardır Anlamadıysanız da üzülmeyin lütfen biraz düşününce ne olduğunu sizler de bulabilirsiniz.
Bu kadar ipucu yeter zannediyorum. Herkese bol şanslar ve burucu08 tebrikler