Yarışma Mi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam tebrik ediyorum... Muhteşemsiniz clap~~

Ödülün tesadüf eseri değil de bilinçli bir şekilde kazanılmış olması ayrıca mutlu etti. Beni de neden bu gün ve bu saat olduğunu açıklamak zorunda bırakacak mesajdan kurtardığınız için de teşekkürler. :)

Sürpriz ödüller altındaki ilk ödül olan Mi TV Stick için belirlenen tarih 23 Nisan 2022 saat 12.54 olarak belirlenmişti ve bu tarihte ilk mesajı yazan onununcuköy bir adet Mi TV Stick kazandı. Tarihin seçilme nedeni ise TBMM'nin 23 Nisan 1920 tarihinde saat 12.54'te açılmış olmasıydı. Daha önceden kendi almış olduğum ekran görüntüsünü de ekliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onununcuköy hocam sizinle özel mesajla iletişime geçiyorum.

Diğer ödüllerimiz halen duruyor arkadaşlar, devam :)
Çok teşekkürler hocam. inlove~~

Diğer tarihler için de aklımda bir şeyler var aslında ama ilk mesajda bir kişinin biden fazla ödül kazanamayacağını söylemişsiniz... Acaba bu sürpriz ödül için de mi geçerli yoksa sadece çekilişler için mi? Eğer kazanamayacaksam tarihi forumdan aktif arkadaşlardan birine söyleyeyim de boşa gitmesin :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkürler hocam. inlove~~

Diğer tarihler için de aklımda bir şeyler var aslında ama ilk mesajda bir kişinin biden fazla ödül kazanamayacağını söylemişsiniz... Acaba bu sürpriz ödül için de mi geçerli yoksa sadece çekilişler için mi? Eğer kazanamayacaksam tarihi forumdan aktif arkadaşlardan birine söyleyeyim de boşa gitmesin :D

Diğer tarihler de belirli hocam ve onlar da bu tarih gibi özel. Ama 23 Nisan gibi tüm ülke için değil sadece bizler için özel tarihler ve biraz düşünerek, biraz daha fazla araştırarak tam olarak bulunabilecek bir tarihler diyerek ipucu da vermiş olayım.

Ancak maalesef diğer ödüllerden birini siz kazanamıyorsunuz. Kuralımız şu şekilde

• Bir kişinin birden fazla ödül kazanması halinde tercih edeceği ödül kendisine gönderilecek diğer ödül(ler) sıradaki yedek talihliye gönderilecektir

Yani tarihi ve saat bilseniz bile ödülü siz değil sizden hemen sonra mesaj yazmış olan üyemiz kazanmış olacak :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Diğer tarihler de belirli hocam ve onlar da bu tarih gibi özel. Ama 23 Nisan gibi tüm ülke için değil sadece bizler için özel tarihler ve biraz düşünerek, biraz daha fazla araştırarak tam olarak bulunabilecek bir tarihler diyerek ipucu da vermiş olayım.

Ancak maalesef diğer ödüllerden birini siz kazanamıyorsunuz. Kuralımız şu şekilde

Yani tarihi ve saat bilseniz bile ödülü siz değil sizden hemen sonra mesaj yazmış olan üyemiz kazanmış olacak :)
Acaba bu şanslı saat ne 🙂

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Sağlık olsun o zaman hocam. Mesajınızı cevapladım, şimdiden çok teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Acaba bu şanslı saat ne 🙂
Adı üstünde hocam sürpriz ama gerçekten de biraz araştırarak tarih çok kolay bir şekilde bulunabilir. Tam saati bulmak ise biraz daha uğraştırır ama tabii ki imkansız değil :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Adı üstünde hocam sürpriz ama gerçekten de biraz araştırarak tarih çok kolay bir şekilde bulunabilir. Tam saati bulmak ise biraz daha uğraştırır ama tabii ki imkansız değil :)
Ben tam konuya hakim olamadım ne yalan söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 Nisan 2022 - 6 Mayıs 2022 arasında önemli günler ve saatler var bunlarimi bulucaz bu saate konuya yorummu yapicaz? Afbuyrun beni

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben tam konuya hakim olamadım ne yalan söyleyeyim

18 Nisan 2022 - 6 Mayıs 2022 arasında önemli günler ve saatler var bunlarimi bulucaz bu saate konuya yorummu yapicaz? Afbuyrun beni
Evet hocam bu tarihler arasında belirlediğimiz iki adet tarih ve saat kaldı. Birincisi 23 Nisan 12.54'tü ve onununcuköy hocam bu tarihte ilk mesajı yazan üyemiz olduğu için ödülü kazandı. Kazanan arkadaşımız bu konuya yazmayı tercih etmiş ama bu konuya yazmak zorunlu değil, forum genelinde yazılmış olan ilk mesaj kazanmış olacak.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Evet hocam bu tarihler arasında belirlediğimiz iki adet tarih ve saat kaldı. Birincisi 23 Nisan 12.54'tü ve onununcuköy hocam bu tarihte ilk mesajı yazan üyemiz olduğu için ödülü kazandı. Kazanan arkadaşımız bu konuya yazmayı tercih etmiş ama bu konuya yazmak zorunlu değil, forum genelinde yazılmış olan ilk mesaj kazanmış olacak.
Anladım hocam teşekkürler ben pek birşey bulamadım 2 tarih arasında bulduğum bir kaç şey var saatini bulamadım :)

1923 - Yankee Stadyumu açıldı cantara 🙂saati bulamadı buna benzer birşey mi bulacağız

Son düzenleme:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Çok zor Googleye ne yazsam saatleri yok nerden bulacağız bu önemli saati 😂

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Anladım hocam teşekkürler ben pek birşey bulamadım 2 tarih arasında bulduğum bir kaç şey var saatini bulamadım :)

1923 - Yankee Stadyumu açıldı cantara 🙂saati bulamadı buna benzer birşey mi bulacağız

Tabii ki yankee stadyumu açılışı olmayacak hocam ama evet bizler için özel bir günü de aynı zamanda kutlamış olacağız :D

Üst Alt