cantara hocam aklıma gelen ilk zaman tam olarak bu an. (Mesajı önceden yazıyorum ve alarm kuruyorum, tam saat geldiğinde gönder butonuna basacağım
)
Sebebini de açıklayayım. Öncelikle sizlerin rasgele bir tarih belirlemeyeceğine eminim. Tarihin özel olması gerekli. Verdiğiniz tarihlerin de 18 Nisan - 6 Mayıs arası olduğunu gördüğümde kesin 23 Nisan'da bir ödül verilecek dedim. Ama saat sıkıntıydı... Ya 23 nisan olur olmaz verecektiniz ya da 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışının olduğu saatte. Dün gece 0.00'da yazmayı unutmuşum sabah eyvah kaçırdım diye bir heyecanla kalktım ve foruma baktım hala ödül verilmemiş. Demek ki açılış saatinde verilecek. TBMM'nin açılışı 23 Nisan 1920'de Cuma Namazı sonrasında olmuştu. Bu noktada Google'dan kopya çektiğimi itiraf etmeliyim. "23 nisan 1920 cuma namazı saati ankara" sorgusu yapıldığında saati 12.54 olarak gösteriyor ve kaynak olarak da Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı verilmiş. Aşağıya ekran görüntüsünü de ekliyorum ve tam olarak saat 12.54'te gönder butonuna tıklayacağım.
Eğer ödüllerden biri tam olarak bu anda verilmezse ben de Erkan değilim
(Eğer değilse de bu kadar uğraşa bir mansiyon verirsiniz herhalde)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.