Yarışma Mi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
umarım ihtiyacı olan birilerine cikar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mav1li

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mav1li
Konular
0
Eski üyelere verilmesini daha doğru buluyorum. Çekiliş için üye olacak bir daha foruma giriş falan yapmayacak binlerce bot hesap açılacağını herkes biliyor. Neden yeni üye için bu kadar kasılıyor? Gelen zaten kalıcı gelmecek!

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
Eski üyelere verilmesini daha doğru buluyorum. Çekiliş için üye olacak bir daha foruma giriş falan yapmayacak binlerce bot hesap açılacağını herkes biliyor. Neden yeni üye için bu kadar kasılıyor? Gelen zaten kalıcı gelmecek!
+1

Kral009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
AGS WO9
Meslek
Pilot
Konular
0
SMS doğrulaması yaptım inşallah bana çıkar

Uwais

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Box
Konular
0
Hediye için geldim güzel bir ortam buldum. Selamlar

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Çekiliş mi var?
Yerimizi alalım clap~~clap~~clap~~

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam bana çıkmaz o kadar şansım yok 😀

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Herkese bol şans :)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
cantara hocam

4. Sürpriz Ödüller

18 Nisan 2022 - 6 Mayıs 2022 tarihleri arasında önceden belirlenmiş olan anda son mesaj yazmış olan üyelerimize

bu tarihler arasında belirlenmiş olan özel bir zamanda ilk mesajı yazan kişi kazanacak değil mi?

Eğer doğru anladıysam ben bu özel zamanlardan birini tahmin ediyorum :D Aslında aklımda aynı tarihe ilişkin iki tane zaman var ama... Neyse telefonda iki zaman için de alarm kurdum, iki zamanda da yazarım bakalım tutacak mı inlove~~

cantara hocam aklıma gelen ilk zaman tam olarak bu an. (Mesajı önceden yazıyorum ve alarm kuruyorum, tam saat geldiğinde gönder butonuna basacağım :) )

Sebebini de açıklayayım. Öncelikle sizlerin rasgele bir tarih belirlemeyeceğine eminim. Tarihin özel olması gerekli. Verdiğiniz tarihlerin de 18 Nisan - 6 Mayıs arası olduğunu gördüğümde kesin 23 Nisan'da bir ödül verilecek dedim. Ama saat sıkıntıydı... Ya 23 nisan olur olmaz verecektiniz ya da 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışının olduğu saatte. Dün gece 0.00'da yazmayı unutmuşum sabah eyvah kaçırdım diye bir heyecanla kalktım ve foruma baktım hala ödül verilmemiş. Demek ki açılış saatinde verilecek. TBMM'nin açılışı 23 Nisan 1920'de Cuma Namazı sonrasında olmuştu. Bu noktada Google'dan kopya çektiğimi itiraf etmeliyim. "23 nisan 1920 cuma namazı saati ankara" sorgusu yapıldığında saati 12.54 olarak gösteriyor ve kaynak olarak da Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı verilmiş. Aşağıya ekran görüntüsünü de ekliyorum ve tam olarak saat 12.54'te gönder butonuna tıklayacağım.

Eğer ödüllerden biri tam olarak bu anda verilmezse ben de Erkan değilim :D (Eğer değilse de bu kadar uğraşa bir mansiyon verirsiniz herhalde)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam aklıma gelen ilk zaman tam olarak bu an. (Mesajı önceden yazıyorum ve alarm kuruyorum, tam saat geldiğinde gönder butonuna basacağım :) )

Sebebini de açıklayayım. Öncelikle sizlerin rasgele bir tarih belirlemeyeceğine eminim. Tarihin özel olması gerekli. Verdiğiniz tarihlerin de 18 Nisan - 6 Mayıs arası olduğunu gördüğümde kesin 23 Nisan'da bir ödül verilecek dedim. Ama saat sıkıntıydı... Ya 23 nisan olur olmaz verecektiniz ya da 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışının olduğu saatte. Dün gece 0.00'da yazmayı unutmuşum sabah eyvah kaçırdım diye bir heyecanla kalktım ve foruma baktım hala ödül verilmemiş. Demek ki açılış saatinde verilecek. TBMM'nin açılışı 23 Nisan 1920'de Cuma Namazı sonrasında olmuştu. Bu noktada Google'dan kopya çektiğimi itiraf etmeliyim. "23 nisan 1920 cuma namazı saati ankara" sorgusu yapıldığında saati 12.54 olarak gösteriyor ve kaynak olarak da Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı verilmiş. Aşağıya ekran görüntüsünü de ekliyorum ve tam olarak saat 12.54'te gönder butonuna tıklayacağım.

Eğer ödüllerden biri tam olarak bu anda verilmezse ben de Erkan değilim :D (Eğer değilse de bu kadar uğraşa bir mansiyon verirsiniz herhalde)

Hocam tebrik ediyorum... Muhteşemsiniz clap~~

Ödülün tesadüf eseri değil de bilinçli bir şekilde kazanılmış olması ayrıca mutlu etti. Beni de neden bu gün ve bu saat olduğunu açıklamak zorunda bırakacak mesajdan kurtardığınız için de teşekkürler. :)

4. Sürpriz Ödüller

18 Nisan 2022 - 6 Mayıs 2022 tarihleri arasında önceden belirlenmiş olan anda son mesaj yazmış olan üyelerimize

• 1 Kişiye Mi TV Stick
  • 1 Kişiye Bluetooth Kulaklık
  • 1 Kişiye Bluetooth Hoparlör
hediye edilecektir.

Sürpriz ödüller altındaki ilk ödül olan Mi TV Stick için belirlenen tarih 23 Nisan 2022 saat 12.54 olarak belirlenmişti ve bu tarihte ilk mesajı yazan onununcuköy bir adet Mi TV Stick kazandı. Tarihin seçilme nedeni ise TBMM'nin 23 Nisan 1920 tarihinde saat 12.54'te açılmış olmasıydı. Daha önceden kendi almış olduğum ekran görüntüsünü de ekliyorum.

onununcuköy hocam sizinle özel mesajla iletişime geçiyorum.

Diğer ödüllerimiz halen duruyor arkadaşlar, devam :)

Üst Alt