Yardım Mi ekranda kaldı

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu 13
Telefon Modeli
note 10
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar selamlar ne kadar baksamda çözüm bulamadım telefonda takılırken telefon birden dondu bende 1 dakika bekledikten sonra telefom düzelmeyince güç tuşuna basıp yeniden başlatayım dedim ama demez olaydım geri açılmadı telefon mi ekranda takıldı kaldı güç tuşuna basıyorum yeniden başlatıyor recovery moda girmiyor çözümü nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi normal olarak telefonu kapatamiyorumda yeniden baslayip duruyor şarja takıyorum yine kendi kendine yeniden başlatıyor

Ü

Üye silindi 265308

Guest
arkadaşlar selamlar ne kadar baksamda çözüm bulamadım telefonda takılırken telefon birden dondu bende 1 dakika bekledikten sonra telefom düzelmeyince güç tuşuna basıp yeniden başlatayım dedim ama demez olaydım geri açılmadı telefon mi ekranda takıldı kaldı güç tuşuna basıyorum yeniden başlatıyor recovery moda girmiyor çözümü nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi normal olarak telefonu kapatamiyorumda yeniden baslayip duruyor şarja takıyorum yine kendi kendine yeniden başlatıyor
Hocam merhabalar
Tahminimce donanımsal
Sonuçta birden bire olmuş
Fakat donanımsal değilse
Fastboot menüsü geliyorsa sorun yok
Ama gelmiyorsa cihazın arka kapağı açılıp edl (emergeny download mode) moda alınıp yazılım yüklenmesi gerekebilir

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar
Tahminimce donanımsal
Fakat donanımsal değilse
Ama gelmiyorsa cihazın arka kapağı açılıp edl (emergeny download mode) moda alınıp yazılım yüklenmesi gerekebilir
fastboot menu geliyor ancak ondan sonra herhangi bir menu gelmiyor bu noktadan sonra herhangi yapabileceğim birşey varmıdır hocam şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar
Tahminimce donanımsal
Fakat donanımsal değilse
fastboot menu derken sadece fastboot ekranı geliyor harici bir menu felan gelmiyor maalesef

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
fastboot menu geliyor ancak ondan sonra herhangi bir menu gelmiyor bu noktadan sonra herhangi yapabileceğim birşey varmıdır hocam şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

fastboot menu derken sadece fastboot ekranı geliyor harici bir menu felan gelmiyor maalesef
Fastboot geliyorsa no problem mi flash ile rom atın

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Fastboot geliyorsa no problem mi flash ile rom atın
email felan gidermi peki acaba rom atınca birde nasıl atabileceğim hakkında bilgi içeren bir kaynak önerebilirmisiniz acaba rica etsem yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu arada

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
email felan gidermi peki acaba rom atınca birde nasıl atabileceğim hakkında bilgi içeren bir kaynak önerebilirmisiniz acaba rica etsem yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu arada
İMEİ Hakkında net bir şey söyleyemem
YAPACAĞINIZ TÜM İŞLEMLERDEN SİZ SORUMLUSUNUZ
ROM Yükleme Rehberi

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
ROM Yükleme Rehberi
anladım yardımlarınız için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim hocam sağolun

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
kardeşim geçmiş olsun yapamadıysan haber ver yardımcı olalım
mi flash uygulaması şöyle bir hata veriyor uygulamanızda işlenmemiş ozel durum olustu bunun cozumu nedir ayrıca bilgisayar telefonu gormuyor maalesef

ROM Yükleme Rehberi
mi flash uygulaması şöyle bir hata veriyor uygulamanızda işlenmemiş ozel durum olustu bunun cozumu nedir ayrıca bilgisayar telefonu gormuyor maalesef nasıl çözebilirim hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Pc' deki aygıt yöneticisi kısmından Android Adb sürücülerini kaldırın, cihazı farklı bir 2.0 port üzerinden pc ye bağlayın ve Windows Güncelleştirme içinden isteğe bağlı güncellemeleri denetleyerek sürücüleri yükleyin. Eğer yüklenmez ise aşağıdaki linkten sürücüleri manuel olarak indirip deneyin. Donanımsal bir arıza yoksa pc cihazı görecektir. Hiçbiri olmuyorsa ücretli yardım almanız gerekebilir, yada yakınızda olan bir servise götürmeniz gerekecek. Umarım yazılımsal bir sorundur.

Oyla:
Üst Alt