Yardım Mi ekranda kaldı

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu 13
Telefon Modeli
note 10
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar selamlar ne kadar baksamda çözüm bulamadım telefonda takılırken telefon birden dondu bende 1 dakika bekledikten sonra telefom düzelmeyince güç tuşuna basıp yeniden başlatayım dedim ama demez olaydım geri açılmadı telefon mi ekranda takıldı kaldı güç tuşuna basıyorum yeniden başlatıyor recovery moda girmiyor çözümü nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi normal olarak telefonu kapatamiyorumda yeniden baslayip duruyor şarja takıyorum yine kendi kendine yeniden başlatıyor

Ü

Üye silindi 265308

Guest
mi flash uygulaması şöyle bir hata veriyor uygulamanızda işlenmemiş ozel durum olustu bunun cozumu nedir ayrıca bilgisayar telefonu gormuyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flash uygulaması şöyle bir hata veriyor uygulamanızda işlenmemiş ozel durum olustu bunun cozumu nedir ayrıca bilgisayar telefonu gormuyor maalesef nasıl çözebilirim hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Mi flash 2018 kullanın Hocam

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Pc' deki aygıt yöneticisi kısmından Android Adb sürücülerini kaldırın, cihazı farklı bir 2.0 port üzerinden pc ye bağlayın ve Windows Güncelleştirme içinden isteğe bağlı güncellemeleri denetleyerek sürücüleri yükleyin. Eğer yüklenmez ise aşağıdaki linkten sürücüleri manuel olarak indirip deneyin. Donanımsal bir arıza yoksa pc cihazı görecektir. Hiçbiri olmuyorsa ücretli yardım almanız gerekebilir, yada yakınızda olan bir servise götürmeniz gerekecek. Umarım yazılımsal bir sorundur.
p

Mi flash 2018 kullanın Hocam
hocam hataları çözdüm yeni ve eski iki mi flash yukledim sorunsuz çalıştırdım mi note 10 için olan tucana global rom yukledim sorunsuz yukluyor ancak cihaz tekrardan mi ekranda takılı kalıyor nedeni nedir geceden beri uğraşıyorum ancak çözemedim twpr den mi bi ayar yapmam gerekiyor anlamadım gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc' deki aygıt yöneticisi kısmından Android Adb sürücülerini kaldırın, cihazı farklı bir 2.0 port üzerinden pc ye bağlayın ve Windows Güncelleştirme içinden isteğe bağlı güncellemeleri denetleyerek sürücüleri yükleyin. Eğer yüklenmez ise aşağıdaki linkten sürücüleri manuel olarak indirip deneyin. Donanımsal bir arıza yoksa pc cihazı görecektir. Hiçbiri olmuyorsa ücretli yardım almanız gerekebilir, yada yakınızda olan bir servise götürmeniz gerekecek. Umarım yazılımsal bir sorundur.
selam uygulama hatalarını çözdüm sorunsuz kuruyorum programı ancak mi note 10 için olan global romu sorunsuz yukluyorum ancak cihaz tekrardan mi ekranda kalıyor sebebi nedir acaba

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Öyleyse Eu rom indirip fastboot modundayken kurun romu.
İndirdiğiniz eu romun içerisindeki windows_fastboot_first_install_with_data_format tıklayarak Y tuşuna basın.
Rom kurulumu yapılacaktır. Bittiken sonra inş telefon açılır.

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Öyleyse Eu rom indirip fastboot modundayken kurun romu.
İndirdiğiniz eu romun içerisindeki windows_fastboot_first_install_with_data_format tıklayarak Y tuşuna basın.
Rom kurulumu yapılacaktır. Bittiken sonra inş telefon açılır.
birde bunu deneyeceğim ama y basma olayını tam anlayamadım detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz acaba

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
ya bi pencere açılacak bilgisayarda onaylamak için y yaz entere bas
okadarını anlayabiliyorum bu işlemi yapabilmem için telefona bağlanmammı gerekiyor normal telefona yuklenmeyen dosya ustunden yapmıyacağıma gore nereden yapacağımı soruyorum sonuçta telefonu bilgisayar program uzerinden goruyor sadece

Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefonu pcye bağlayın telefon fastboot modunda olsun
Dediğim yeri açtığınızda cmd ekranı gelecek Y/N yazar. Y bastığınızda rom kurulumu başlar.

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Telefonu pcye bağlayın telefon fastboot modunda olsun
Dediğim yeri açtığınızda cmd ekranı gelecek Y/N yazar. Y bastığınızda rom kurulumu başlar.
anladım çok sağolun deneyeceğim mi note 10 için onereceğiniz bir eu rom sitesi varmıdır mi note 10 için ama redmi değil şimdiden teşekkürler

Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
sabırla sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım kusura bakmayın recovery yazıyor onu indirip kursam sorun olmaz değil fastboot olanı bulamadım da

Oyla:
Üst Alt