Yardım Mi ekranda kaldı

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu 13
Telefon Modeli
note 10
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar selamlar ne kadar baksamda çözüm bulamadım telefonda takılırken telefon birden dondu bende 1 dakika bekledikten sonra telefom düzelmeyince güç tuşuna basıp yeniden başlatayım dedim ama demez olaydım geri açılmadı telefon mi ekranda takıldı kaldı güç tuşuna basıyorum yeniden başlatıyor recovery moda girmiyor çözümü nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi normal olarak telefonu kapatamiyorumda yeniden baslayip duruyor şarja takıyorum yine kendi kendine yeniden başlatıyor

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
sabırla sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım kusura bakmayın recovery yazıyor onu indirip kursam sorun olmaz değil fastboot olanı bulamadım da
Recovery romu twrp ile kurarsınız(eğer biliyorsanız) , onun dışında bir şey olmaz.

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Recovery romu twrp ile kurarsınız(eğer biliyorsanız) , onun dışında bir şey olmaz.
twrp yok maalesef cihaz birden gitti fastboot uzerinden kurmaya calışıyorum fastbootayken twrp yukleyebilirmiyim

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Telefonunuz Xiaomi 13 ise indirin.
Buradan Minimal Adb and Fastboot indirip Pcye kurun C:/Program files yolunu değiştirmeyin.
İndirdiğiniz trwp dosyasının adını twrp.img olarak değiştirip Minimal adb and fastboot klasörünün içine yapıştırın.
Bilgisayarda driverler kurulusu ise Minimal adb fastboot içindeki cmd.exe açın ve aşağıdaki kodları yazın
  • fastboot devices
  • fastboot flash recovery twrp.img
  • fastboot boot twrp.img
Herşeyi doğru yaptıysanız twrp cihazda açılacaktır.
Açıldıktan sonra yukarıda verdiğim linkten cihazınıza rom yükleyip kurabilir yada Wipi ekranında yes yaparak format atabilirsiniz.

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
Buradan Minimal Adb and Fastboot indirip Pcye kurun C:/Program files yolunu değiştirmeyin.
İndirdiğiniz trwp dosyasının adını twrp.img olarak değiştirip Minimal adb and fastboot klasörünün içine yapıştırın.
Bilgisayarda driverler kurulusu ise Minimal adb fastboot içindeki cmd.exe açın ve aşağıdaki kodları yazın
  • fastboot devices
  • fastboot boot twrp.img
Açıldıktan sonra yukarıda verdiğim linkten cihazınıza rom yükleyip kurabilir yada Wipi ekranında yes yaparak format atabilirsiniz.
kral adamsınız vesselam uygulayacağım teşekkür ederim

Oyla:

Kemaldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi note 10
Konular
2
  • fastboot devices
  • fastboot boot twrp.img
her dediğinizi eksiksiz yaptım lanet cihaz yinede twrp açmıyor tekrardan mi ekranda kalıyor istanbula donunce en iyisi sağlam bir telefoncuya bırakmak ben daha fazla uğraşamayacağım

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
her dediğinizi eksiksiz yaptım lanet cihaz yinede twrp açmıyor tekrardan mi ekranda kalıyor istanbula donunce en iyisi sağlam bir telefoncuya bırakmak ben daha fazla uğraşamayacağım
istersen team viewer veya alpemix üzerinden yardımcı olayım

Oyla:
Üst Alt