Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Piyasa da Android 10 olan cihaz bulabileceğinizi düşünüyorsanız şansınızı deneyin derim ama işiniz kolay olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kumandası düzgün çalışan ve sistemde hiç bir sorun yaşamayan bir ben mi varım happy~~

Çok şükür ben de hiç sorun yaşamadım, gayet memnunum. Cihazı evdeki 5+1 ses sistemine optik kablo ile bağladım, YouTube video dinlerken hanım boşanma davası ile tehdit ediyor ;)

dereco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
mi mix 2 s
Konular
3
ben bugün güncelledim şuan için stabil çalışıyor formatta atmadım herşey yolunda çalışıyor şükür hatta daha seri geçiş oluyır

muratateş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redateş mi6
Cihazım
Redmi6
Konular
0
Android 8 e dönmenin yolu var mı?Rom yüklenirmi telefon gibi bunun bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.

bruce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şahin
Cihazım
xiaomi mi box s
Konular
2
tv de optik çıkış yok, olayı çözdüm ama tam randımanlı olmuyor, dediğiniz gibi tv boxa direk optik kablo bağladım, tv kapanana kadar sorun yok tv yi daha sonra tekrar açınca mi boxla beraber, ses desteklemiyor diyor, ayarlara giriyorum pcm seçiyorum sonra tekrar s/pdif seçiyorum oluyor, dediğim gibi tv yada box kapanıp açıldıktan sonra tekrar bu işlemi baştan yapmam gerekiyor. Güncelleme tam oturmadı sanırım.

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7
Ben hard reset ettim şimdi herşey güzel çalışıyor sesli komutta aynen

Üst Alt