- Adım
- Alpaslan
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 6
BilemiyorumPeki o zaman digerleri ne için?
BilemiyorumPeki o zaman digerleri ne için?
smart ip tv web adresinden yeniden yüklemeniz gerek listenizi. 5.1 seste sorun yok, optik kabloyu, tvden ses sistemine takıp öyle deneyin birde.merhaba
bende yeni güncellemeden sonra nextflix te 5.1 artık görünüyor ama bu defada audio desteklemiyor diyor optik kablo takılı mi box s 'a diğer ucuda ses sisteminde ama ses 5.1 olmuyor
diğer bir sorum ise smart ip tv kurdum ücretli güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndüm smart ip tv deki kanallar silinmiş, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama kanallar yok m3u dosyam yada url nerde onu da bilmiyorum
saygılar
almayı düşündüğüm cihaz , gelmeyecek ise Android 9 cihazını almaya gerek yokAndroid 9 yeni geliyor hocam Android 10'u sormak için çok çok erken bence 9'a bir alışalım önce
O sorun Android 8.1 dede vardıKeşke guncellemeseydim , bluetooth kulaklıkla eslestirince YouTube veya netflixdeki izlediğim video donuyor, YouTube 'da reklam girince ekran simsiyah kalıyor.
Bende aynı problemi yaşıyorum.Keşke guncellemeseydim , bluetooth kulaklıkla eslestirince YouTube veya netflixdeki izlediğim video donuyor, YouTube 'da reklam girince ekran simsiyah kalıyor.
Evet aynen bendede kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor sesi doğru kayd etmiyor. Birde Youtube da kasılmalar oluyor.Bende aynı problemi yaşıyorum.
Hatta daha da fazlası var;
Bluetooth kulaklıklığın her defa eşleştirmesini kapatıp yeniden eşleştirmek zorunda kalıyorum(hatırlamıyor)
eski versiyon hatırlıyordu.
Kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor,
kumandayı bluetooth dan silip usb çoğaltıcıyı çıkarıp yeniden başlattığımda düzeliyor ancak birsüre sonra yine çalışmıyor.
Çok sinir bozucu bir durum, 8.1 de herşey yolundaydı...
Bu problemi yaşayıp çözebilen arkadaş var mı?
Teşekkürler
Piyasa da Android 10 olan cihaz bulabileceğinizi düşünüyorsanız şansınızı deneyin derim ama işiniz kolay olmayacakalmayı düşündüğüm cihaz , gelmeyecek ise Android 9 cihazını almaya gerek yok
Bende aynı problemi yaşıyorum.
Hatta daha da fazlası var;
Bluetooth kulaklıklığın her defa eşleştirmesini kapatıp yeniden eşleştirmek zorunda kalıyorum(hatırlamıyor)
eski versiyon hatırlıyordu.
Kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor,
kumandayı bluetooth dan silip usb çoğaltıcıyı çıkarıp yeniden başlattığımda düzeliyor ancak birsüre sonra yine çalışmıyor.
Çok sinir bozucu bir durum, 8.1 de herşey yolundaydı...
Bu problemi yaşayıp çözebilen arkadaş var mı?
Teşekkürler
Kumandası düzgün çalışan ve sistemde hiç bir sorun yaşamayan bir ben mi varımEvet aynen bendede kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor sesi doğru kayd etmiyor. Birde Youtube da kasılmalar oluyor.