Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

bruce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şahin
Cihazım
xiaomi mi box s
Konular
2
merhaba
bende yeni güncellemeden sonra nextflix te 5.1 artık görünüyor ama bu defada audio desteklemiyor diyor optik kablo takılı mi box s 'a diğer ucuda ses sisteminde ama ses 5.1 olmuyor
diğer bir sorum ise smart ip tv kurdum ücretli güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndüm smart ip tv deki kanallar silinmiş, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama kanallar yok m3u dosyam yada url nerde onu da bilmiyorum
saygılar

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
merhaba
bende yeni güncellemeden sonra nextflix te 5.1 artık görünüyor ama bu defada audio desteklemiyor diyor optik kablo takılı mi box s 'a diğer ucuda ses sisteminde ama ses 5.1 olmuyor
diğer bir sorum ise smart ip tv kurdum ücretli güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndüm smart ip tv deki kanallar silinmiş, uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama kanallar yok m3u dosyam yada url nerde onu da bilmiyorum
saygılar
smart ip tv web adresinden yeniden yüklemeniz gerek listenizi. 5.1 seste sorun yok, optik kabloyu, tvden ses sistemine takıp öyle deneyin birde.

Akba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akba
Cihazım
M box S
Konular
0
Bu cihazı normal bir android telefon gibi Google play her uygulamayı yuklesek.Apk aramasak

gokhankocabay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Keşke guncellemeseydim , bluetooth kulaklıkla eslestirince YouTube veya netflixdeki izlediğim video donuyor, YouTube 'da reklam girince ekran simsiyah kalıyor.

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7

Mett0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mete
Cihazım
Mi box 4s
Konular
0
Keşke guncellemeseydim , bluetooth kulaklıkla eslestirince YouTube veya netflixdeki izlediğim video donuyor, YouTube 'da reklam girince ekran simsiyah kalıyor.
Bende aynı problemi yaşıyorum.

Hatta daha da fazlası var;
Bluetooth kulaklıklığın her defa eşleştirmesini kapatıp yeniden eşleştirmek zorunda kalıyorum(hatırlamıyor)
eski versiyon hatırlıyordu.
Kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor,
kumandayı bluetooth dan silip usb çoğaltıcıyı çıkarıp yeniden başlattığımda düzeliyor ancak birsüre sonra yine çalışmıyor.
Çok sinir bozucu bir durum, 8.1 de herşey yolundaydı...

Bu problemi yaşayıp çözebilen arkadaş var mı?

Teşekkürler

Fiko89

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Faiq
Cihazım
Redmi 5
Konular
7

Bluetooth kulaklıklığın her defa eşleştirmesini kapatıp yeniden eşleştirmek zorunda kalıyorum(hatırlamıyor)
kumandayı bluetooth dan silip usb çoğaltıcıyı çıkarıp yeniden başlattığımda düzeliyor ancak birsüre sonra yine çalışmıyor.

Teşekkürler
Evet aynen bendede kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor sesi doğru kayd etmiyor. Birde Youtube da kasılmalar oluyor.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
almayı düşündüğüm cihaz , gelmeyecek ise Android 9 cihazını almaya gerek yok
Piyasa da Android 10 olan cihaz bulabileceğinizi düşünüyorsanız şansınızı deneyin derim ama işiniz kolay olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Evet aynen bendede kumandanın mikrofonu 9.0 ile çalışmıyor sesi doğru kayd etmiyor. Birde Youtube da kasılmalar oluyor.
Kumandası düzgün çalışan ve sistemde hiç bir sorun yaşamayan bir ben mi varım happy~~

Üst Alt