Arkadaşlar Kablosuz mouse bağladığımızda sanal klavye kayboluyor bunun çözümü var mı acaba? Android 8.1 de sorun yoktu.
Hocam çok sağol ses algılama düzeldi. Klavye sorununu mouse söktüm şuanda bu şekilde kullanıyorum. Klavyenin güncellemelerini kaldırttım yinede aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye sorununa çözüm olarak Play store dan Leanback klavyesi (rest api) yükledim. Gboard ta sorun var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O özellik Android 9 ile geldi. Ama o ne için anlamadım.hdmi cec menüsünde auto language devredışı bırakıp deneyin dil için
daha önce varmı idi bu sorun? tv nin ana kartında problem yok ise büyük ihtimalle televizyonun ayarlardan kısmından zamanlayıcı var (otomatik açma kapama) o devre dışı bırakılırsa problem çözülebilir denemekte fayda varO özellik Android 9 ile geldi. Ama o ne için anlamadım.
Arkadaşlar bende arada Mi Box ile Tv arasında böyle bir ilginç sorun oluyor. Tv kumandası ile kapattığımda hem Tv hemde Mi box kapanıyor. Ama 5-10 dakika sonra Tv avtomatik kendi kendine açılıyor. Bu sorunu nasıl çöze bilirim?
O özellik Android 9 ile geldi. Ama o ne için anlamadım.
Arkadaşlar bende arada Mi Box ile Tv arasında böyle bir ilginç sorun oluyor. Tv kumandası ile kapattığımda hem Tv hemde Mi box kapanıyor. Ama 5-10 dakika sonra Tv avtomatik kendi kendine açılıyor. Bu sorunu nasıl çöze bilirim?
evde normalde lg smart tv kullanıyorum ama takip ettiğim maçlar belgesel kanalları var bunları telefondaki uygulama üzerinden açıyorum cihazı alıp içerisine kullanmış olduğum program apk larını yükleyip tv üzerinden seyretmek istiyorum. Bunlar için cihaz yeterli mi? Ve görüntü kalitesinde bozulma gibi sorunlar yaşar mıyım veya farklı bir sorun?
Sorun BT 5.0 frekansı ile wifi frekansının karışmasından kaynaklanıyor. 2.4 GHz yerine modeminiz destekliyorsa 5ghz den bağlanın wifi ye BT sorunu ortadan kalkıyor.Keşke guncellemeseydim , bluetooth kulaklıkla eslestirince YouTube veya netflixdeki izlediğim video donuyor, YouTube 'da reklam girince ekran simsiyah kalıyor.