Dili notify uygulamasında Türkçe yaptınız mı ? Sizden gelen geri bildirimlere göre modda güncelleme yapıp tüm serilere uyumlu ve stabil hale getirmeye çalışıyorumEmoji çalıştı fakat dil bende de çalışmadı maalesef
Evet yaptım. "ı" harfi değışık punto ve yazı karakterinde görünüyor. "Ç,Ö" harfleri filan görünmüyor. Emojilerde sıkıntı yokDili notify uygulamasında Türkçe yaptınız mı ? Sizden gelen geri bildirimlere göre modda güncelleme yapıp tüm serilere uyumlu ve stabil hale getirmeye çalışıyorum
Menü Türkçe oldu mu ? ( Çin sürüm kullanıyorsanız). Geri bildirim icin teşekkürler. Font dosyasının çin ve global sürümde farklı davrandığı tespit edilmiştir. Gerekli hataların düzeltilmesi için çalışmalar başlamıştır.Evet yaptım. "ı" harfi değışık punto ve yazı karakterinde görünüyor. "Ç,Ö" harfleri filan görünmüyor. Emojilerde sıkıntı yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet notify da Türkçe uyumlu değil gibi Bi hata verdi mi fit ise Türkçe seçtiğimde bluetooth kapatılsın mı diye soru soruyordu. İki türlü de menü Türkçe olmadıDili notify uygulamasında Türkçe yaptınız mı ? Sizden gelen geri bildirimlere göre modda güncelleme yapıp tüm serilere uyumlu ve stabil hale getirmeye çalışıyorum
Cihaz sürümü 1.0.1.16 kurulum sırasında çin, ingilizce, rusça ve ispanyolca dil seçenekleri var.fil>Mi Band 5>Gelişmiş Ayarlar>Dil'e Zorla özelliğini açıp Türkçe seçip verileri senkronize
Global kullanıyorum. Sadece emoji tr karakter fontunu yüklemiştimMenü Türkçe oldu mu ? ( Çin sürüm kullanıyorsanız). Geri bildirim icin teşekkürler. Font dosyasının çin ve global sürümde farklı davrandığı tespit edilmiştir. Gerekli hataların düzeltilmesi için çalışmalar başlamıştır.
Font yüklü olmayan mi band 5 ile karşılaştırdım. Sadece emoji farkı var. Karakterler birebir aynı yüklü olmayan bileklik ileEvet yaptım. "ı" harfi değışık punto ve yazı karakterinde görünüyor. "Ç,Ö" harfleri filan görünmüyor. Emojilerde sıkıntı yok
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir