- Adım
- İsa
- Cihazım
- Xiaomi mi 9 t
- Konular
- 1
Son durum nedir global için?
Hocam global için bi değişiklik yok herhalde. Tr karakter işini çözebildiniz mi ?linkteki dosya güncellenmiştir. cihaz dosya yüklendiği anda hiçbir işlem yapmadan kendi kendine türkçe olacak fakat yine de türkçe dilin silinmemesi için modlu mi fit kullanmanızı tavsiye ederim
Tr karakter için dosya tekrar güncellendi birkaç kişiden geri bildirim alındı ve stabil çalıştığı söylendiHocam global için bi değişiklik yok herhalde. Tr karakter işini çözebildiniz mi ?
Hocam son durum bu şekil maalesef global sürümdeTr karakter için dosya tekrar güncellendi birkaç kişiden geri bildirim alındı ve stabil çalıştığı söylendi
şuan konudaki dosya mi band 4 çin ve global, mi band 5 çin sürümünde stabil çalışıyor. mi band 5in global sürüm yazılımı bizi custom res, font vs. biraz uğraştaracak gibi gözüküyor. geri bildirim için teşekkür ederim bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorumHocam son durum bu şekil maalesef global sürümdeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tamamdir o zaman hocam. Eline koluna sağlık ugraşıyorsun o kadar. Beklemedeyizşuan konudaki dosya mi band 4 çin ve global, mi band 5 çin sürümünde stabil çalışıyor. mi band 5in global sürüm yazılımı bizi custom res, font vs. biraz uğraştaracak gibi gözüküyor. geri bildirim için teşekkür ederim bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum
Bu konudaki dosyayı mı kullandınızMi bana 5 global arkadaşlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
EvetBu konudaki dosyayı mı kullandınız