1.0.2.08 sürümü stabile çevrilmiştir. Ayrıca resmi Türkçe dil desteği gelmiştir.
Bu sorunun aygıt yazılımındaki bir hatadan kaynaklandığı tespit edilmiştir. Düzelmesi için yeni bir güncelleme bekleyinMerhaba. Türkçe destekli son sürümü yüklememe rağmen, bildirimlerde Türkçe karakterler diğer karakterlere göre küçük çıkıyor ve çirkin görüntü oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam önceden sizin Türkçe font dosyanızı yüklemiştim. O zaman da Türkçe karakterler küçük çıkıyordu. Sabahtan beri orijinal font dosyası yüklüyorum yine küçük çıkıyor. Bu sorun bana özel değil, genel yani doğru mu anlıyorum?Bu sorunun aygıt yazılımındaki bir hatadan kaynaklandığı tespit edilmiştir. Düzelmesi için yeni bir güncelleme bekleyin
Eklenecek.Bulmayı kolaylaştırdığınız için teşekkürler freind, ancak bu aygıt yazılımı sürümünü ve kaynakları ekleyebilir misiniz -----
1.0.2.14 ---- v89 BETA
Evet hatanın yazılımdan kaynaklandığı bugün tespit edildiHocam önceden sizin Türkçe font dosyanızı yüklemiştim. O zaman da Türkçe karakterler küçük çıkıyordu. Sabahtan beri orijinal font dosyası yüklüyorum yine küçük çıkıyor. Bu sorun bana özel değil, genel yani doğru mu anlıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah hocam. 1.0.2.14 betayı kurdum onda da devam ediyor aynı sorun.Eklenecek.
Evet hatanın yazılımdan kaynaklandığı bugün tespit edildi