Telefonuza uygun yeni sürüm daha çıkmadıysa bu normalUsülüne uygun şekilde stabil son sürümleri yüklüyorum, daha sonra mi fit uygulaması 1.084 sürüme geri düşürüyor. İos telefon, yardım edebilecek var mı
Beklemekten başka çaremiz yok sanırım hocam değil mi ?Telefonuza uygun yeni sürüm daha çıkmadıysa bu normal
Mi Band 4 ve 5'te yazılım şifrelidir. Bu yüzden müdahale edilemez.Merhaba Mi band 5 kullanıcısıyım. Cihaz ile telefonun bluetooth bağlantısı koptuğunda bilekliğin uyarı vermesi gibi bir ayar eklenebilir mi acaba? Bu sayede telefonu unutma gibi durumlardan kurtulunabilir. İnternette biraz araştırdım yabancı forumlarda da çok tartışılmış fakat çözüm yok. Belki yazılımdaki ufak tefek değişikliklerle eklenebilir.
Notify Fitness for Mi Band uygulamasını kullanabilirsiniz bağlantı koptuğunda telefondan uyarı alabilirsiniz bilekliğe de sıradan bir uygulama bildirimi olarak gelebilir.Merhaba Mi band 5 kullanıcısıyım. Cihaz ile telefonun bluetooth bağlantısı koptuğunda bilekliğin uyarı vermesi gibi bir ayar eklenebilir mi acaba? Bu sayede telefonu unutma gibi durumlardan kurtulunabilir. İnternette biraz araştırdım yabancı forumlarda da çok tartışılmış fakat çözüm yok. Belki yazılımdaki ufak tefek değişikliklerle eklenebilir.
Mi Band 5de yapılamaz çünkü yazılım şifreli. Mi Band 2 ve 3 şifreli değil herşey yapılabilir.Mi bandage ın Full sürümünü indirip mi bandage uygulamasında mi band bağlandığında veya mi band bağlantı koptuğunda bileklik titresin seçenekleri var. Bağlantı koptuğunda bileklik titriyor. Bsğlantıda telefondan uzaklaşırsan kopar ve titrer. Sizin istediğiniz de zaten buydu. Yapmanız gereken mi bandage ın premium sürümlerinde biri Telefonunuza indirip kurmak.i band 2 imi kullandığımda yapıyordum. Ama mi band 5 bilekliğim denemedim ama olur
Notify Fitness for Mi Band uygulamasını kullanabilirsiniz bağlantı koptuğunda telefondan uyarı alabilirsiniz bilekliğe de sıradan bir uygulama bildirimi olarak gelebilir.
Mi Band 5de yapılamaz çünkü yazılım şifreli. Mi Band 2 ve 3 şifreli değil herşey yapılabilir.