Gözle görülemeyecek düzeltmeler mevcut. V2 hakkında tek bilgi bu. Fw içinse notlar bulunmamaktadır.Merhaba. Konuda bahsettiğiniz beta versiyonların patch notlarına ulaşabileceğim bir yer var mı? ve V2 beta font'un V1'den farkı tam olarak ne?
Gözle görülemeyecek düzeltmeler mevcut. V2 hakkında tek bilgi bu. Fw içinse notlar bulunmamaktadır.
Beta yazılım kullanmanız tavsiye edilmez bilekliğiniz her an birdaha açılmamak üzere kapanabilir. Bu yüzden Türkçe dil modu paylaşıyoruz beta yazılım sağlayan bir mi fit yapıp rahatça Türkçe yapabiliriz fakat cihazlarınızın çöp olmasını istemediğimden böyle bir mi fit yerine mod paylaşırım1.0.2.08 betayı kurdum. Türkçe dil seçeneği gelmiş.
Birazcık tırstım, 1.0.1.84 stabil sürüme geri döndüm.Beta yazılım kullanmanız tavsiye edilmez bilekliğiniz her an birdaha açılmamak üzere kapanabilir. Bu yüzden Türkçe dil modu paylaşıyoruz beta yazılım sağlayan bir mi fit yapıp rahatça Türkçe yapabiliriz fakat cihazlarınızın çöp olmasını istemediğimden böyle bir mi fit yerine mod paylaşırım