Mod Mi Band 5 Menüsünü ve Saat Yüzünü Mi Band 4'te Kullanmak

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Elinize sağlık hocam çalıştı ,
saat arayüzünde çince ve küçük yazı karakterlerinden dolayı kaldırdim ,uygulama arayüzünde değişiklik güzel oldu

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Elinize sağlık hocam çalıştı ,
saat arayüzünde çince ve küçük yazı karakterlerinden dolayı kaldırdim ,uygulama arayüzünde değişiklik güzel oldu
Saat arayüzünü şuan kullanıyorum türkçe çalışıyor karakterler ise orijinalden biraz daha büyütüldü. Saat arayüzünün içindeki tüm diller silinip sadece Türkçe bırakıldı başka hiçbir dili desteklemiyor

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
watchface güncellendi bluetooth simge hatası giderildi

MagicalUnicorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Magical
Cihazım
Unicorn
Konular
0
Arkadaşlar Mi Band 5'in menüsünü Mi Band 4'e uyarlamaya ilk dosyalar paylaşıldığı günden itibaren başladım
Dosya ancak stabil oldu
Animasyon testleri bitti
Bu dosya ile Mi Band 5 menüsü en ince detayına kadar Mi Band 4'te kullanılacak

1- Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linklerdeki Firmware ve Resource dosyalarını indirip telefonun hafızasına atıyoruz.
2-Aygıt yazılım sürümünüz son sürüm ise firmware yüklemenize gerek yoktur.
3-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse firmware dosyasını yükleyin.
4-Yükleme esnasında notify uygulamasını ve telefon bluetoothunu kesinlikle kapatmayın.
4- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
5- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
6- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
7- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
8- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
9-Ayıgt sürümünüz son sürüm değilse dosya seçin butonuna tıklayıp vermiş olduğum firmware dosyasını yükleyin.
9- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum York dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
10- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
11- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
1- App Store'dan Mi Fit'i indirin ve Mi Band 4ü bağlayın ve bağlı kalsın.
2- App Store'dan indirin ve kurun.
3- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
4- Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
5-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse verdiğim firmware dosyasını seçin ve install diyin.
6-Verdiğim yazılım sürümünüz için olan York dosyasını seçin ve install diyin.
7- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.
1.0.9.48 firmware :
1.0.9.48 için (V93) :
Saat Yüzü :
Not : "York" Mi Band 5 cihazının Global versiyonunun yazılım adıdır.
Oh, that's again something from me...
Original thread : .

There is no admin to ban this guy who do nothing more than download work from other, rename then re-upload and share as his own work ?

By the way, I'm not from Turkey, so can't send private message to an admin, require number phone verification.

-----

Oh, yine benden bir şey ...
Orijinal konu: .

Başkasından iş indirmekten başka bir şey yapmayan, yeniden adlandırıp yeniden yükleyip kendi işi olarak paylaşan bu adamı yasaklayacak bir yönetici yok mu?

Bu arada, ben Türkiye'den değilim, bu yüzden bir yöneticiye özel mesaj gönderemem, telefon numarası doğrulaması gerektir.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Oh, that's again something from me...
Original thread : .

There is no admin to ban this guy who do nothing more than download work from other, rename then re-upload and share as his own work ?

By the way, I'm not from Turkey, so can't send private message to an admin, require number phone verification.

-----

Oh, yine benden bir şey ...
Orijinal konu: .

Başkasından iş indirmekten başka bir şey yapmayan, yeniden adlandırıp yeniden yükleyip kendi işi olarak paylaşan bu adamı yasaklayacak bir yönetici yok mu?

Bu arada, ben Türkiye'den değilim, bu yüzden bir yöneticiye özel mesaj gönderemem, telefon numarası doğrulaması gerektir.
York resource yo sadece siz mi yapabilirsiniz başkası yapamaz mı ? York resource yani mi band 5 orijinal resourcesi paylaşıldığı andan itibaren uyarlama çalışmalarına başladım kendim yaptım.

MagicalUnicorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Magical
Cihazım
Unicorn
Konular
0
York resource yo sadece siz mi yapabilirsiniz başkası yapamaz mı ? York resource yani mi band 5 orijinal resourcesi paylaşıldığı andan itibaren uyarlama çalışmalarına başladım kendim yaptım.
Lie is bad... You will say me you magically reworked pictures exactly like I did.

-----

Yalan söylemek kötüdür ... Bana tıpkı benim yaptığım gibi büyülü bir şekilde resimleri yeniden düzenlediğinizi söyleyeceksiniz.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Lie is bad... You will say me you magically reworked pictures exactly like I did.

-----

Yalan söylemek kötüdür ... Bana tıpkı benim yaptığım gibi büyülü bir şekilde resimleri yeniden düzenlediğinizi söyleyeceksiniz.
Resim düzenlemek zor bir iş değil. Resimleri sadece siz mi iyi düzenleyebilirsiniz

Yaserila

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cigdem
Cihazım
Mi3
Konular
0
Arkadaşlar mi3 band bilekligimin ekran kilidini açmadan uygulamadan kaldırdım ve ekran kilidini hiçbir şekilde açamıyorum tekrar eleştirmeye çalışıyorum olmuyo sıfırlayın cihazi uyarısı veriyo lütfen yardımcı olur musunuz

Üst Alt