Mi Fit kullanmadığım için takip edemiyorum. Yeni stabil fw güncellemesi geldi mi? Gelmediyse geldikten tahmini ne kadar sonra linkleri forumlarda paylaşılır?maalesef entegre edemedim fakat mi band 5 ana ekranı mi band 4e getirecek dosya az sonra konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuya mi band 5 orijinal saat yüzü eklenmiştir
Ekran yüzünde günlerin kısaltması hemen yanındaki tarih (27/07) ile aynı boyutta değil, daha küçük gözüküyor onun dışında gayet güzel teşekkürler. Onu da düzeltebilirseniz çok iyi. Notifyın watchface bölümünde de mi band 5 arayüzü var o da çok iyi ona da bakabilirsiniz düzenleme içinŞuan mi band 4 için yeni stabil fw yayımlanmadı
Notify uygulamasında 1 tane bulabildim o da zaten bu konuda bulunan dosya. Ben paylaştım onuEkran yüzünde günlerin kısaltması hemen yanındaki tarih (27/07) ile aynı boyutta değil, daha küçük gözüküyor onun dışında gayet güzel teşekkürler. Onu da düzeltebilirseniz çok iyi. Notifyın watchface bölümünde de mi band 5 arayüzü var o da çok iyi ona da bakabilirsiniz düzenleme için
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
Sizin paylaştığınız şimdi denemeden önce yaklaşık bir haftadır orada bulduğumu kullanıyordum. Yazı tipi biraz daha farklı.Notify uygulamasında 1 tane bulabildim o da zaten bu konuda bulunan dosya. Ben paylaştım onu
Dosyasını bulabilirseniz özelden gönderebilir misiniz ?Sizin paylaştığınız şimdi denemeden önce yaklaşık bir haftadır orada bulduğumu kullanıyordum. Yazı tipi biraz daha farklı.
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk