Mod Mi Band 5 Menüsünü ve Saat Yüzünü Mi Band 4'te Kullanmak

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Mi fitin hangi sürümümnü kurmamı önerirsiniz
Her sürüm farklı yazılımlar ve algoritmalar içeriyor. Bir diğer tavsiyem play store den amazfit uygulamasını yükleyin. Arayüzü daha güzel, daha stabil ve sürümü 1.0.9.48 yapıyor. Mi fit e hangi hesapla girdiyseniz ona da o hesapla girin. Mi fit te eşleştirme sonlandırma yapmanıza gerek yok.

umut1573

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umut
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
4
Her sürüm farklı yazılımlar ve algoritmalar içeriyor. Bir diğer tavsiyem play store den amazfit uygulamasını yükleyin. Arayüzü daha güzel, daha stabil ve sürümü 1.0.9.48 yapıyor. Mi fit e hangi hesapla girdiyseniz ona da o hesapla girin. Mi fit te eşleştirme sonlandırma yapmanıza gerek yok.
Bu temayı uygulamak ya da yazılım yüklemek garanti kapsamı dışında bırakmıyor cihazı değil mi hocam pek bi bilgim olmadığı için soruyorum

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bu temayı uygulamak ya da yazılım yüklemek garanti kapsamı dışında bırakmıyor cihazı değil mi hocam pek bi bilgim olmadığı için soruyorum
Temayı yükleyip servise verirseniz garanti dışı kalır servise vermeden önce tekrar orijinal temayı yüklerseniz tekrar garanti kapsamına girer.

Bilal Yüksel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi not6 pro
Konular
20
Arkadaşlar Mi Band 5'in menüsünü Mi Band 4'e uyarlamaya ilk dosyalar paylaşıldığı günden itibaren başladım
Dosya ancak stabil oldu
Animasyon testleri bitti
Bu dosya ile Mi Band 5 menüsü en ince detayına kadar Mi Band 4'te kullanılacak

1- Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linklerdeki Firmware ve Resource dosyalarını indirip telefonun hafızasına atıyoruz.
2-Aygıt yazılım sürümünüz son sürüm ise firmware yüklemenize gerek yoktur.
3-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse firmware dosyasını yükleyin.
4-Yükleme esnasında notify uygulamasını ve telefon bluetoothunu kesinlikle kapatmayın.
4- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
5- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
6- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
7- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
8- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
9-Ayıgt sürümünüz son sürüm değilse dosya seçin butonuna tıklayıp vermiş olduğum firmware dosyasını yükleyin.
9- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum York dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
10- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
11- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
1- App Store'dan Mi Fit'i indirin ve Mi Band 4ü bağlayın ve bağlı kalsın.
2- App Store'dan indirin ve kurun.
3- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
4- Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
5-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse verdiğim firmware dosyasını seçin ve install diyin.
6-Verdiğim yazılım sürümünüz için olan York dosyasını seçin ve install diyin.
7- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.
1.0.9.48 firmware :
1.0.9.48 için (V93) :
1.0.9.66 firmware :
1.0.9.66 için (V96) :
Saat Yüzü :
Not : "York" Mi Band 5 cihazının Global versiyonunun yazılım adıdır.
Mi band 5 in analog olan ekranını da eklerimisiniz

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Arkadaşlar Mi Band 5'in menüsünü Mi Band 4'e uyarlamaya ilk dosyalar paylaşıldığı günden itibaren başladım
Dosya ancak stabil oldu
Animasyon testleri bitti
Bu dosya ile Mi Band 5 menüsü en ince detayına kadar Mi Band 4'te kullanılacak

1- Öncelikle aşağıda vermiş olduğum linklerdeki Firmware ve Resource dosyalarını indirip telefonun hafızasına atıyoruz.
2-Aygıt yazılım sürümünüz son sürüm ise firmware yüklemenize gerek yoktur.
3-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse firmware dosyasını yükleyin.
4-Yükleme esnasında notify uygulamasını ve telefon bluetoothunu kesinlikle kapatmayın.
4- Mi Fit programımıza girip Senkron işleminin tamamlanmasını bekliyoruz. Bittikten sonra arka planda açık kalsın.
5- Sonrasında uygulamasını PlayStore'den indiriyoruz.
6- Notify & Fitness for Mi Band uygulamasına giriyoruz ve senkron için gerekli izinleri sağlıyoruz.
7- Sonrasında Ayarlar sekmesine giriyoruz, Buradan da Araçlar bölümüne giriyoruz.
8- Mi Band Ürün Bilgisini Güncelleyin seçeneğine giriyoruz.
9-Ayıgt sürümünüz son sürüm değilse dosya seçin butonuna tıklayıp vermiş olduğum firmware dosyasını yükleyin.
9- Sonra Dosya Seçin butonuna tıklayıp size vermiş olduğum York dosyasını seçiyoruz ve güncelleme işlemine başlıyoruz.
10- Bu işlem biraz uzun sürebilir telaşlanmayın.
11- Bileklik ekranında Güncelleniyor... yazısı kaybolana kadar kesinlikle hiç bir işlem yapmayın!!!
1- App Store'dan Mi Fit'i indirin ve Mi Band 4ü bağlayın ve bağlı kalsın.
2- App Store'dan indirin ve kurun.
3- AmazTools'dan sağ alttaki 3 noktaya basın "New Connection" seçin burdan mi band 4ü seçip eşleştirin.
4- Tekrar sağ alttaki 3 noktaya basın ve "install custom file" seçin.
5-Aygıt sürümünüz son sürüm değilse verdiğim firmware dosyasını seçin ve install diyin.
6-Verdiğim yazılım sürümünüz için olan York dosyasını seçin ve install diyin.
7- Sağ alttaki 3 nokta "more" basın ve "watch langague"dan Türkçe dilini seçin.
1.0.9.48 firmware :
1.0.9.48 için (V93) :
1.0.9.66 firmware :
1.0.9.66 için (V96) :
Saat Yüzü :
Not : "York" Mi Band 5 cihazının Global versiyonunun yazılım adıdır.
Elinize sağlık hocam, gayet başarılı olmuş.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
mevcut saat yüzünde geliştirmeler yapılmış, mi band 5te yüklü olarak gelen diğer 2 saat yüzüde eklenmiştir

Üst Alt