Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

gokhanndemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
iphone 7
Konular
0
HiddeNKinG Konu sahibini engelledikten sonra sildiği konular neden geri açıldı ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.234
HiddeNKinG Konu sahibini engelledikten sonra sildiği konular neden geri açıldı ?

Forum kuralları gereği konu silme yetkisi yoktur kullanıcının. Fakat mesaj düzenleme yetkisi mevcuttur. Bu yetkiyi kötüye kullanarak herhangi bir bilgi vermeden böyle bir davranış yapması nedeniyle uzaklaştırılmıştır.

gokhanndemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
iphone 7
Konular
0
Forum kuralları gereği konu silme yetkisi yoktur kullanıcının. Fakat mesaj düzenleme yetkisi mevcuttur. Bu yetkiyi kötüye kullanarak herhangi bir bilgi vermeden böyle bir davranış yapması nedeniyle uzaklaştırılmıştır.
İlk olarak konu çöpe taşınıyor ? Çöpe taşıyan moderatörün kurallardan haberi yok mu ? Ve açtığı konular şahsa aittir ve o sorumludur...

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
İlk olarak konu çöpe taşınıyor ? Çöpe taşıyan moderatörün kurallardan haberi yok mu ? Ve açtığı konular şahsa aittir ve o sorumludur...

İlk olarak kendisi masumane olarak konularının çöpe taşınmasını istemişti.Fakat görüyoruz ki silinmesini istemediği konuya komple yeni sizinle beraber açtığı blog sitesinin linklerini ekleyerek reklamınıda yapmak istemiş.

Madem ki şunu yazmış giderken arkadaş " Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten." buna uygun hareket etmesi gerekirdi.

Buradaki açılan konuların görevi insanlara yardımda bulunmak.Buradan kendi sitelerine kullanıcı aktarmak değildir.Bu yüzden tüm konular asıl amaçlarına uygun şekilde hizmet etmesi için geri getirilmiştir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
İlk olarak kendisi masumane olarak konularının çöpe taşınmasını istemişti.Fakat görüyoruz ki silinmesini istemediği konuya komple yeni sizinle beraber açtığı blog sitesinin linklerini ekleyerek reklamınıda yapmak istemiş.

Madem ki şunu yazmış giderken arkadaş " Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten." buna uygun hareket etmesi gerekirdi.

Buradaki açılan konuların görevi insanlara yardımda bulunmak.Buradan kendi sitelerine kullanıcı aktarmak değildir.Bu yüzden tüm konular asıl amaçlarına uygun şekilde hizmet etmesi için geri getirilmiştir.

Elinize sağlık hocam. Bizler fırsat amaçlı burada değiliz, ortak alanda herkese faydalı olması amacıyla paylaşımlar yapıyoruz. Birimizin sorunu hepimizin sorunu, birimizin cevabı hepimizin cevabı olmalı. İnsan geçicidir, eserler ise ölümsüz. Forumların amacıda bu değil mi? Bu sebeple sıradan bir üye olarak teşekkür ederim.. clap~~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Amaç üyelere yardımcı olmaksa konuları niye siliyorsunuz onu anlayamadım ben ? :? hem blog sayfanızda hem burada dursa idi insanlar hem buradaki konu üzerinden hemde açmış olduğunuz blog sitesi üzerinden yararlanmış olurlardı. Gitmek istiyorsada kendi tercihi, bu saatten sonra bu şekilde düşünen birinin arkasından ne olur gitme diyecek hali yok kimsenin zaten bu düşüncede olup konularınızı sildiriyorsanız burayı bir amaç değil araç için kullandığınız ortaya çıkıyor.

nafikbkgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nafi
Cihazım
iphone 6s plus
Konular
0
birden bu hale geldi yeni firmware kurdum fabrika ayarlarına döndüm herşeyi yaptım fakat düzelmedi. yardımcı olacak varsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2a189640-73fd-4394-9add-6385c6afe233.jpg
    2a189640-73fd-4394-9add-6385c6afe233.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 5171e279-c598-40bf-b9e2-3debb4694c46.jpg
    5171e279-c598-40bf-b9e2-3debb4694c46.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 71916d33-14d7-4af9-b3fa-0cfd9ed8ada5.jpg
    71916d33-14d7-4af9-b3fa-0cfd9ed8ada5.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 12

trgychngr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Samsung s7 Edge
Konular
0
İlk sorunuzun cevabı zaten konuda. Okuyup bulursunuz. Stabili kullanmanızı öneririm.
İkinci sorunuzun cevabı olarak tam anlamadım. Yani Bildirim "3 Yeni mesaj" mı yazıyor yoksa atıyorum "Merhaba" "Ne haber" "Nasılsın" gibi 3 farklı mesajı Tek bir bildirim üzerinde mi gösteriyor. İki durumda da bu tamamen Mi Band 4 ile alakalı. 512 KB Rami Olabildiğince tasarruflu kullanmaya çalışıyor.
Bunun maalsef Normal yöntemlerle bir çözümü yok. Zaten bunu çözmenizi önermem. Şu an böyle daha iyi inanın bana.
Reis benim bileklik hakkında ne diyorsun

Üst Alt