- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- iphone 7
- Konular
- 0
Gönderdim Mi Band 4 Uzmanigokhanndemir Özelden telefon numaranızı atarmısınız?
Gönderdim Mi Band 4 Uzmanigokhanndemir Özelden telefon numaranızı atarmısınız?
HiddeNKinG Konu sahibini engelledikten sonra sildiği konular neden geri açıldı ?
İlk olarak konu çöpe taşınıyor ? Çöpe taşıyan moderatörün kurallardan haberi yok mu ? Ve açtığı konular şahsa aittir ve o sorumludur...Forum kuralları gereği konu silme yetkisi yoktur kullanıcının. Fakat mesaj düzenleme yetkisi mevcuttur. Bu yetkiyi kötüye kullanarak herhangi bir bilgi vermeden böyle bir davranış yapması nedeniyle uzaklaştırılmıştır.
İlk olarak konu çöpe taşınıyor ? Çöpe taşıyan moderatörün kurallardan haberi yok mu ? Ve açtığı konular şahsa aittir ve o sorumludur...
İlk olarak kendisi masumane olarak konularının çöpe taşınmasını istemişti.Fakat görüyoruz ki silinmesini istemediği konuya komple yeni sizinle beraber açtığı blog sitesinin linklerini ekleyerek reklamınıda yapmak istemiş.
Madem ki şunu yazmış giderken arkadaş " Amacım reklam olmadığı için siteyi de burada paylaşmayacağım. Arayan bulur zaten." buna uygun hareket etmesi gerekirdi.
Buradaki açılan konuların görevi insanlara yardımda bulunmak.Buradan kendi sitelerine kullanıcı aktarmak değildir.Bu yüzden tüm konular asıl amaçlarına uygun şekilde hizmet etmesi için geri getirilmiştir.
Reis benim bileklik hakkında ne diyorsunİlk sorunuzun cevabı zaten konuda. Okuyup bulursunuz. Stabili kullanmanızı öneririm.
İkinci sorunuzun cevabı olarak tam anlamadım. Yani Bildirim "3 Yeni mesaj" mı yazıyor yoksa atıyorum "Merhaba" "Ne haber" "Nasılsın" gibi 3 farklı mesajı Tek bir bildirim üzerinde mi gösteriyor. İki durumda da bu tamamen Mi Band 4 ile alakalı. 512 KB Rami Olabildiğince tasarruflu kullanmaya çalışıyor.
Bunun maalsef Normal yöntemlerle bir çözümü yok. Zaten bunu çözmenizi önermem. Şu an böyle daha iyi inanın bana.