Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
Merhaba bugün band 4 alarak aranıza katıldım 2 sorun var şimdilik birincisi turkce dil desteği yok 2.si de whatsappdan 3 mesajdan fazla gelince bildirimler toplu olarak gosterilıyor 3 adet mesaj geldi dıyor ama içeriği göstermiyor nasıl çözücem 2.sorunu ilki yazılımla hallolur

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Merhaba bugün band 4 alarak aranıza katıldım 2 sorun var şimdilik birincisi turkce dil desteği yok 2.si de whatsappdan 3 mesajdan fazla gelince bildirimler toplu olarak gosterilıyor 3 adet mesaj geldi dıyor ama içeriği göstermiyor nasıl çözücem 2.sorunu ilki yazılımla hallolur
İlk sorunuzun cevabı zaten konuda. Okuyup bulursunuz. Stabili kullanmanızı öneririm.
İkinci sorunuzun cevabı olarak tam anlamadım. Yani Bildirim "3 Yeni mesaj" mı yazıyor yoksa atıyorum "Merhaba" "Ne haber" "Nasılsın" gibi 3 farklı mesajı Tek bir bildirim üzerinde mi gösteriyor. İki durumda da bu tamamen Mi Band 4 ile alakalı. 512 KB Rami Olabildiğince tasarruflu kullanmaya çalışıyor.
Bunun maalsef Normal yöntemlerle bir çözümü yok. Zaten bunu çözmenizi önermem. Şu an böyle daha iyi inanın bana.

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
İlk sorunuzun cevabı zaten konuda. Okuyup bulursunuz. Stabili kullanmanızı öneririm.
İkinci sorunuzun cevabı olarak tam anlamadım. Yani Bildirim "3 Yeni mesaj" mı yazıyor yoksa atıyorum "Merhaba" "Ne haber" "Nasılsın" gibi 3 farklı mesajı Tek bir bildirim üzerinde mi gösteriyor. İki durumda da bu tamamen Mi Band 4 ile alakalı. 512 KB Rami Olabildiğince tasarruflu kullanmaya çalışıyor.
Bunun maalsef Normal yöntemlerle bir çözümü yok. Zaten bunu çözmenizi önermem. Şu an böyle daha iyi inanın bana.
3 mesajdan sonrasında mesaj içeriğini göstermiyor hocam örnek 5 yeni mesajınız var diyip geçiyor

masterx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Yazilim Mühendisi
Konular
0
Merhabalar, benim sorunumla ilgili bir cevap bulamadigim icin yazdim. Mi band 4 bu halde kalmis arkadaslar bunu mi fit uygulamasi ile bile sifirlayamadim bu ekrandan cikmiyor. Mi fitte sifirlayin diyor ama fiziksel tus olmadigi icin bir tus kombinasyonu ile hard (varsa) reset atamiyorum. Dokunmatik olan tusa 1 dakikaya yakin basili tutuyorum ama birsey elde edemedim. Sarj basligi ile usbden pc ye bagladim belki (bir ihtimal:D) birsey elde ederim diye o da olmadi. Bilgisi olan bir arkadas var midir bunu nasil sifirlayacagima dair, youtube vs... bircok yere baktim ama ürün yeni oldugu icin cok fazla veri yok. Ekrandaki yazida Tatar Ramazanca oldugu icin bir halt anlamadim. Yardimci olabiliecek biri araniyor. Tesekkurler. Bu arada CN versiyondur.

Ekli dosyalar

• wpp.jpeg
    wpp.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 10

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Merhabalar, benim sorunumla ilgili bir cevap bulamadigim icin yazdim. Mi band 4 bu halde kalmis arkadaslar bunu mi fit uygulamasi ile bile sifirlayamadim bu ekrandan cikmiyor. Mi fitte sifirlayin diyor ama fiziksel tus olmadigi icin bir tus kombinasyonu ile hard (varsa) reset atamiyorum. Dokunmatik olan tusa 1 dakikaya yakin basili tutuyorum ama birsey elde edemedim. Sarj basligi ile usbden pc ye bagladim belki (bir ihtimal:D) birsey elde ederim diye o da olmadi. Bilgisi olan bir arkadas var midir bunu nasil sifirlayacagima dair, youtube vs... bircok yere baktim ama ürün yeni oldugu icin cok fazla veri yok. Ekrandaki yazida Tatar Ramazanca oldugu icin bir halt anlamadim. Yardimci olabiliecek biri araniyor. Tesekkurler. Bu arada CN versiyondur.
Özelden telefon numaranızı atarmısınız?

oguzyilmaz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz Yilmaz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
bilekliği alalı tam 1 ay oldu ve ortalama 2 haftadır böyle aldığıma bin pişman oldum miui_11 geldiğinde de düzelmedi, bileklik güncellemesi de bulunmuyor nasıl bır yol izleyeceğimi bulamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim
arkadaslar hortlak yeniden uyandı :) tekrar gelen aramalarda bileklik uyarıları almıyor, apk da da aynı hatayı verınce tekrar playde ki uygulamayı indirdim, community uygulamasındanda arastırdım bır arkadas bileklikdeki DND rahatsız etmeyın modunu kapatın dıye onerıde bulundu orası devamlı kapalı durumda , baska cozumu olan karsılasanlar oldu mu?

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
arkadaslar hortlak yeniden uyandı :) tekrar gelen aramalarda bileklik uyarıları almıyor, playde ki uygulamayı guncelledim, community uygulamasındanda arastırdım bır arkadas bileklikdeki DND rahatsız etmeyın modunu kapatın dıye onerıde bulundu orası devamlı kapalı durumda , baska cozumu olan karsılasanlar oldu mu?
Sanırım bağlantı kopup tekrar bağlandığında armalar görünmüyor bluetothu kapatıp açmak gerekiyor saçma bir hata

oguzyilmaz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oguz Yilmaz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Sanırım bağlantı kopup tekrar bağlandığında armalar görünmüyor bluetothu kapatıp açmak gerekiyor saçma bir hata
evet yenı farkettim şimdi bluetooth kapa aç yaptım geldi, bakalım kac saat gidecek, çözümü nasıl olacak acaba

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
evet yenı farkettim şimdi bluetooth kapa aç yaptım geldi, bakalım kac saat gidecek, çözümü nasıl olacak acaba
Bağlantıyı koparmamayı deneyın sorunun tam bundan kaynaklandıgından emın değilim ama şimdilik bu gibi

Üst Alt