Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
3-4 gün değil hocam otuz dört gün

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende de o civarlarda gidiyor hocam eğer tüm hepsini açayım felan desem 15 gün felan ama benim her zaman için ilk göz ağrılarım Mi Band 1 ve 2 olacak. :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bende de o civarlarda gidiyor hocam eğer tüm hepsini açayım felan desem 15 gün felan ama benim her zaman için ilk göz ağrılarım Mi Band 1 ve 2 olacak. :)
Her özelliği açınca dediğiniz gibi yarı yarıya düşüyor ama nabız uyku takibi benim için gereksiz özellikler birde kolu kaldırınca ekran açılmayı kapattım. Zaten bildirim yada arayan olunca açılıyor ekran ne gerek var. Uzun gitsin daha iyi diye düşünüyorum.
Benim ilk band deneyimim mi4 oldu gayet de memnun kaldım. Bildirim arama müzik kontrolü tema desteği akıllı saate hiç ihtiyaç gerektirmiyor

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Hocam selamlar. Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizin gibi insanlardan çok az kaldı. Xaomi sever biri olarak sizi gerçekten çok destekliyorum ve takdir ediyorum. Sorum şu size ben yükledim dediğiniz gibi de oldu problemsiz lakin eski haline nasıl döndürebiliriz bilekliği acaba ? Fabrika ayarlarına döndürdüm lakin herhangi bir değişiklik olmadı dilde. Sizin ayarladığınız gibi Türkçe olarak kaldı. Ve açıkçası ilk ayarlara dönmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
Hocam sorunuzun cevabını konuya ekledim.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Her özelliği açınca dediğiniz gibi yarı yarıya düşüyor ama nabız uyku takibi benim için gereksiz özellikler birde kolu kaldırınca ekran açılmayı kapattım. Zaten bildirim yada arayan olunca açılıyor ekran ne gerek var. Uzun gitsin daha iyi diye düşünüyorum.
Benim ilk band deneyimim mi4 oldu gayet de memnun kaldım. Bildirim arama müzik kontrolü tema desteği akıllı saate hiç ihtiyaç gerektirmiyor

Aynı düşünüyoruz hocam. Bende ekrana dokunarak uyandırıyorum öbür türlüsünü denedim ama uykuda sağa sola dönünce de açıyor ekranı nabız uyku takibi felan yapmıyorum ara sıra zaten bakıyorum eğer istersem. Müzik kontrolü ve tema desteği sayesinde dediğiniz gibi bir akıllı saatten farkı yok. Geriye kalan tek şey bi Sım kart takıp arama yapma cevaplama ve app desteği oluyor :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Aynı düşünüyoruz hocam. Bende ekrana dokunarak uyandırıyorum öbür türlüsünü denedim ama uykuda sağa sola dönünce de açıyor ekranı nabız uyku takibi felan yapmıyorum ara sıra zaten bakıyorum eğer istersem. Müzik kontrolü ve tema desteği sayesinde dediğiniz gibi bir akıllı saatten farkı yok. Geriye kalan tek şey bi Sım kart takıp arama yapma cevaplama ve app desteği oluyor :)

Ekran uyandırma olayı bende de aynı bazen sinir bozucu bile ola biliyor. Uygulama arama cevaplama da eksik kalsın hocam

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ekran uyandırma olayı bende de aynı bazen sinir bozucu bile ola biliyor. Uygulama arama cevaplama da eksik kalsın hocam

İş görüyor tabi fazlasına gerekte yok kolumda olduğunu bile unutuyorum bazen :D

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Ahah :D bence güzel olmuş neyse benim dilimin ayarı yok konuştukça konuşuyorum çenesi düşüğüm sohbeti devam ettirmeyeyim fazla kolay gelsin. :)
Estağfurullah hocam. Ben muhabbet etmenizi isterdim. Ancak bu konuyu araştıran arkadaşlar bu tür muhabbet görünce istedikleri şeyi bulmakta zorlanacaklar. Sizi sohbet kısmına ya da özel mesajlara davet etsem ?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Estağfurullah hocam. Ben muhabbet etmenizi isterdim. Ancak bu konuyu araştıran arkadaşlar bu tür muhabbet görünce istedikleri şeyi bulmakta zorlanacaklar. Sizi sohbet kısmına ya da özel mesajlara davet etsem ?

Aynen öyle yaparız hocam ondan diyorum zaten :)

Üst Alt