Rehber Mi Band 3 / NFC - 2.2.0.12 - 1.6.0.6 Türkçe Firmware ve Modified Mi Fit 3.5.5.3 Kurulumu

Mehmet38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Huawei mate 10
Konular
2
Kusura bakmayın drive dosyalarını güncelledikten sonra anlatımdaki bölümü düzeltmeyi unutmuşum. Size tavsiyem 3.5.5.3 mi fit yükleyin. En güncel mi fit uygulaması şu anda bu. 3.5.5.1'i silmeden önce eşleşmeyi sonlandırmayı unutmayın. Sonra 3.5.5.3'ü yükleyin ve bilekliği eşleştirin.
3.5.5.1 ile 3.5 5 3 arasındaki fark ne kardeşim

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
bence konuda ki mi fit all language apk si sorunlu uygulamaya girdiğimde çoğu zaman kapanıyor play store dan indirerek de kullanılabiliyor frimware numarası en son olduğu için güncelleme de yüklemiyor aynı frimware kalıyor içinde. Tek sıkıntı güncelleme geldiğinde tekrar çince olabilir yeni sürüm gelene kadar kullanılabilir .

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
bence konuda ki mi fit all language apk si sorunlu uygulamaya girdiğimde çoğu zaman kapanıyor play store dan indirerek de kullanılabiliyor frimware numarası en son olduğu için güncelleme de yüklemiyor aynı frimware kalıyor içinde. Tek sıkıntı güncelleme geldiğinde tekrar çince olabilir yeni sürüm gelene kadar kullanılabilir .
Ben mi fit apk dosyasını sorunsuz kullanıyorum. Belki uygulamanın sık sık kapanmasının sebebi sizin arka plan temizleme işlemini çok fazla yapıyor olmanız olabilir. Benim de böyle bir hastalığım vardı ve her yaptığımda mi fit kapanıyordu. Mi fit apk dosyasını arka planda kilitleyin, güç tasarrufu modunu "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçin ve otomatik başlatma bölümündeki uygulamalara mi fit uygulamasını da ekleyin. Otomatik başlatmaya Mi Fit'i eklerseniz arka plan temizliği yapıp uygulama kapandıktan sonra kendi kendine arkada yeniden çalışıyor. Bu süreçte sadece 1-2 dklık bluetooth bağlantı kopması oluyor o da otomatik tekrar açılıp bilekliğe bağlanana kadarki süre.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Ben mi fit apk dosyasını sorunsuz kullanıyorum. Belki uygulamanın sık sık kapanmasının sebebi sizin arka plan temizleme işlemini çok fazla yapıyor olmanız olabilir. Benim de böyle bir hastalığım vardı ve her yaptığımda mi fit kapanıyordu. Mi fit apk dosyasını arka planda kilitleyin, güç tasarrufu modunu "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçin ve otomatik başlatma bölümündeki uygulamalara mi fit uygulamasını da ekleyin. Otomatik başlatmaya Mi Fit'i eklerseniz arka plan temizliği yapıp uygulama kapandıktan sonra kendi kendine arkada yeniden çalışıyor. Bu süreçte sadece 1-2 dklık bluetooth bağlantı kopması oluyor o da otomatik tekrar açılıp bilekliğe bağlanana kadarki süre.
Yok öyle bir kapanma değil uygulamaya girince uygulama çöküyordu tekrar aciyordum uygulamayı onu kastettim

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Yok öyle bir kapanma değil uygulamaya girince uygulama çöküyordu tekrar aciyordum uygulamayı onu kastettim
Bunun çözümünü bilmiyorum. Buna sebep aklıma tek bir şey geliyor. Telefonun ya da android sürümün düşük olması. Sizde böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum ama öyle mi?

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Bende aynı sorunu yaşadım. MiFit uygulamasını açtığımda senkronize tamamlanınca uygulama kapanıyor. Acaba 3.5.5.1 uygulamasını yüklesem sorun olurmu?

ilkersert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
Amazfit Bip
Konular
0
Merhabalar,
IOS tarafında modified mi fit olmadığı için sorun yaşanır o zaman.
IOS için benzer çözümünüz var mı?
Teşekkürler.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bunun çözümünü bilmiyorum. Buna sebep aklıma tek bir şey geliyor. Telefonun ya da android sürümün düşük olması. Sizde böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum ama öyle mi?
mi mix cihazım android 8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı sorunu yaşadım. MiFit uygulamasını açtığımda senkronize tamamlanınca uygulama kapanıyor. Acaba 3.5.5.1 uygulamasını yüklesem sorun olurmu?
play store üzerinden kursan da bi sıkıntı olmuyor bütün mi fit uygulamalarını yükleyebilirsin çünkü mi band a yüklediğin frimware sürümü en son sürüm güncelleme bulmuyor yani. Yeni güncleleme çıktığında sadece yükler o kadr.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
mi mix cihazım android 8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

play store üzerinden kursan da bi sıkıntı olmuyor bütün mi fit uygulamalarını yükleyebilirsin çünkü mi band a yüklediğin frimware sürümü en son sürüm güncelleme bulmuyor yani. Yeni güncleleme çıktığında sadece yükler o kadr.
Cihaz ve android sürümünüzün düşük olduğunu zannetmiyorum demiştim zaten. O zaman 3.5.5.1'i deneyin belki o olur.

Evet en son fw sürümü bandinizde yüklüyse google playden yükleyebilirsiniz. Ama yeni fw güncellemesi geldiğinde bileklik tekrar çince ya da ingilizceye döner. Siz türkçe fw yüklerken Google Play'den indirdiğiniz mi fit'i eşleşmeyi sonlandırıp silin. Daha sonra yukarıdaki talimatlarla yeni fw'nizi kurup tekrar google playdekine dönebilirsizin.

sterno83

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ster
Cihazım
samsung note 4
Konular
1
3.5.5.1 ile 3.5 5 3 arasındaki fark ne kardeşim
aslında benim gördüğüm çok bir fark yok ama konun başında verilen .firmware ve .resources dosyalarını yükledikten sonra 3.5.5.1 versiyonda bileklikle bağlantı sürekli kopuyor. stabil bir bağlantı sağlanamıyor. ancak 3.5.5.3 versiyonda bunun gibi bir sorun oluşmuyor. belkide benim telefonumdan(Samsung Note 4) kaynaklı da olabilir.

Üst Alt