Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

neeamis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatma Nur
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Merhaba ben de mi 6 kullanıyorum mi band 3 için Türkçe dil desteği yapmaya çalışıyorum fakat son kısma kadar sıkıntı yok en son yükle dediğimde hata veriyor sebebini biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-31-12-22-51-700_nodomain.freeyourgadget.gadgetbridge.png
    Screenshot_2018-07-31-12-22-51-700_nodomain.freeyourgadget.gadgetbridge.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2018-07-31-12-22-46-326_nodomain.freeyourgadget.gadgetbridge.png
    Screenshot_2018-07-31-12-22-46-326_nodomain.freeyourgadget.gadgetbridge.png
    148,1 KB · Görüntüleme: 37

aliklsy1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eren
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
türkçe olmama sorunu bende de var çözüm getirilmesi lazım acil

Striknin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Galaxy s7
Konular
0
Güncelleme bekleyeceğiz arkadaşlar yeni sürüm ile birlikte TR firmware atsak bile mi fit bağlanınca çince oluyor ancak telefon dilini ingilizce yaparsanız ingilizce oluyor beklemedeyiz

serhatgurcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
0
Herhangi bir dile çevirdiğimde - güncellestirmek için uygulamaya bağlan - yazıyor hiçbir mi fit apksinda bağlasam da o yazı gitmiyor ve cihazı kullanamıyorum. Yalnızca play storedaki mi fit ile açılıyor o da otomatik olarak cihazı Çinceye çeviriyor. Çince dışına ayarlayamiyorum

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Arkadaşlar merhaba aynı sorun bende en oldu ios kullanıcısıyım dün cihazım Çince oldu herseyi denedim uygulamaya girince Çinceye dönüyor
bende İngilizce rom attım ekteki İngilizce kullanıyorum tüm Türkçe sesli sessiz harfleri destekliyor Türkçe çıkıncaya kadar bunu kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir dile çevirdiğimde - güncellestirmek için uygulamaya bağlan - yazıyor hiçbir mi fit apksinda bağlasam da o yazı gitmiyor ve cihazı kullanamıyorum. Yalnızca play storedaki mi fit ile açılıyor o da otomatik olarak cihazı Çinceye çeviriyor. Çince dışına ayarlayamiyorum
Az önce paylaştığımı dene düzelir kardeşim

Az önce paylaştığımı dene düzelir kardeşim

Merhaba ben de mi 6 kullanıyorum mi band 3 için Türkçe dil desteği yapmaya çalışıyorum fakat son kısma kadar sıkıntı yok en son yükle dediğimde hata veriyor sebebini biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim
Bende de hata verdi mi bandı full şarj ettim düzeldi hata gitti şarjı az olduğu için olabilir bide başka Android te deneyebilir misin

Merhaba aynı sorun bende de oldu orjinal yazılım ı nereden bulabilirim link verebilir misiniz

öyle de denedim olmadı, şimdi hiç olmaz tahminimce. çünkü aygıt yazılımı değişti.
bunu dener misin band in şarjı cümle yakinken

Son düzenleme:

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
konuyla alakası yok ama merak ettim
kullanan arkadaşlar

güneş altında ekranı nasıl rakamlar iyi okunuyor mu
videolarda pek belli olmuyor

lfkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal Taş
Cihazım
Mi Band 3
Konular
1
konuyla alakası yok ama merak ettim
kullanan arkadaşlar

güneş altında ekranı nasıl rakamlar iyi okunuyor mu
videolarda pek belli olmuyor

Ben şahsen okumakta zorluk çekiyorum

lfkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal Taş
Cihazım
Mi Band 3
Konular
1
İngilizce yapmak için firmware gerek yok ki telefonun dilini İngilizce yapıp mi fit ile bağlanıp senkronize yapınca dil İngilizce oluyor telefon ile mi band 3 bağlantısında telefon dilini ilginizce yapmak yeterli Türkçe yapıp bağlanır sanız ban 3 tekrar çince oluyor

mi band 2 bu yönden kötüydü
sırf bu yüzden band3 almayı düşünüyordum
demek aynı sorun bunda da var

O yönden şimdiye kadar ki kullandığım en berbat cihaz, bundan önce 4 farklı cihaz kullandım en berbatı bence bu

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
İngilizce yapmak için firmware gerek yok ki telefonun dilini İngilizce yapıp mi fit ile bağlanıp senkronize yapınca dil İngilizce oluyor telefon ile mi band 3 bağlantısında telefon dilini ilginizce yapmak yeterli Türkçe yapıp bağlanır sanız ban 3 tekrar çince oluyor

O yönden şimdiye kadar ki kullandığım en berbat cihaz, bundan önce 4 farklı cihaz kullandım en berbatı bence bu

Ben programını cok kullanıyorum uyku duzenine diğer özelliklere bakmak icin dediğin gibi tel dili ingilizce olunca sorun yok ama programda otomatik ios ta ingilizce oluyo türkçe Yaparsan da programa girince Program türkçe Mi band cince oluyo :) programı cok kullanışlı ama verdiğim ingilizce yi atarsan ne yaparsan yap iosta band ingilizce kalıyor

Üst Alt