Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma
Merhaba ben de mi 6 kullanıyorum mi band 3 için Türkçe dil desteği yapmaya çalışıyorum fakat son kısma kadar sıkıntı yok en son yükle dediğimde hata veriyor sebebini biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim
Güncelleme bekleyeceğiz arkadaşlar yeni sürüm ile birlikte TR firmware atsak bile mi fit bağlanınca çince oluyor ancak telefon dilini ingilizce yaparsanız ingilizce oluyor beklemedeyiz
Herhangi bir dile çevirdiğimde - güncellestirmek için uygulamaya bağlan - yazıyor hiçbir mi fit apksinda bağlasam da o yazı gitmiyor ve cihazı kullanamıyorum. Yalnızca play storedaki mi fit ile açılıyor o da otomatik olarak cihazı Çinceye çeviriyor. Çince dışına ayarlayamiyorum
Arkadaşlar merhaba aynı sorun bende en oldu ios kullanıcısıyım dün cihazım Çince oldu herseyi denedim uygulamaya girince Çinceye dönüyor
bende İngilizce rom attım ekteki İngilizce kullanıyorum tüm Türkçe sesli sessiz harfleri destekliyor Türkçe çıkıncaya kadar bunu kullanabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herhangi bir dile çevirdiğimde - güncellestirmek için uygulamaya bağlan - yazıyor hiçbir mi fit apksinda bağlasam da o yazı gitmiyor ve cihazı kullanamıyorum. Yalnızca play storedaki mi fit ile açılıyor o da otomatik olarak cihazı Çinceye çeviriyor. Çince dışına ayarlayamiyorum
Merhaba ben de mi 6 kullanıyorum mi band 3 için Türkçe dil desteği yapmaya çalışıyorum fakat son kısma kadar sıkıntı yok en son yükle dediğimde hata veriyor sebebini biliyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim
İngilizce yapmak için firmware gerek yok ki telefonun dilini İngilizce yapıp mi fit ile bağlanıp senkronize yapınca dil İngilizce oluyor telefon ile mi band 3 bağlantısında telefon dilini ilginizce yapmak yeterli Türkçe yapıp bağlanır sanız ban 3 tekrar çince oluyor
İngilizce yapmak için firmware gerek yok ki telefonun dilini İngilizce yapıp mi fit ile bağlanıp senkronize yapınca dil İngilizce oluyor telefon ile mi band 3 bağlantısında telefon dilini ilginizce yapmak yeterli Türkçe yapıp bağlanır sanız ban 3 tekrar çince oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O yönden şimdiye kadar ki kullandığım en berbat cihaz, bundan önce 4 farklı cihaz kullandım en berbatı bence bu
Ben programını cok kullanıyorum uyku duzenine diğer özelliklere bakmak icin dediğin gibi tel dili ingilizce olunca sorun yok ama programda otomatik ios ta ingilizce oluyo türkçe Yaparsan da programa girince Program türkçe Mi band cince oluyo programı cok kullanışlı ama verdiğim ingilizce yi atarsan ne yaparsan yap iosta band ingilizce kalıyor