Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Hocam bende dr aynı sorun oluyor yeni den bastan sıfırdan kurulum yapsam da türkçe den sonra güncelle uyarısı veriyor saat yaptım demişsin ama anlamadım adım adım bi açıklar mısın
Türkçe fw yi cihaza attiysan ana ekranda takılı kalmıştır. Bundan sonra yapman gereken telefondaki mifit uygulamasını silip Google playden orijinal mifit uygulamasını indirmek olacak. Yama olan mifit APK yi yüklersen güncelleme yapmıyor. Sonra mifit ile güncelledikten sonra mı band Türkçe olarak çalışıyor.

Eğer arayanın ismi görünmesini istersen mifiti silip yamalı olan APK sürümünü yükleyebilirsin. Ama önce Orijinal mifit i yüklemelisin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhsin_cepelli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhsin
Cihazım
Note 5
Konular
0
Ben apkmirrordan
Türkçe fw yi cihaza attiysan ana ekranda takılı kalmıştır. Bundan sonra yapman gereken telefondaki mifit uygulamasını silip Google playden orijinal mifit uygulamasını indirmek olacak. Yama olan mifit APK yi yüklersen güncelleme yapmıyor. Sonra mifit ile güncelledikten sonra mı band Türkçe olarak çalışıyor.

Eğer arayanın ismi görünmesini istersen mifiti silip yamalı olan APK sürümünü yükleyebilirsin. Ama önce Orijinal mifit i yüklemelisin

Ben apkmirror sitesinden bulduğum 3.4.4.4 sürümünü yüklemiştim mifit in o yüzden dediğin şekilde de olmuyor sadece ingilizce kullanabiliyorum

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Ben apkmirrordan

Ben apkmirror sitesinden bulduğum 3.4.4.4 sürümünü yüklemiştim mifit in o yüzden dediğin şekilde de olmuyor sadece ingilizce kullanabiliyorum
Orasını bilmiyorum ben baya uğraştım en son böyle çözüm aldım. Türkçe yükleyince sadece play Store'dan indirdiğim mifit güncelledi mi bandı ve şuan Türkçe sorunsuz kullanıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

karakabus_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
huawei p20
Konular
0
mi band 3'ü iphone 7 ile kullanmaktayım. iphone cihazlara güncelleme gelmiyor mu? burada güncelleme geldi diye okudum. deneme için annemin gm 6 telefonu ile eşleştirince güncelleme var diye uyarı verdi ve cihazı güncelledim. mi band 3' ü bir türkçe olarak kullanamadım ya ona yanarım..

güncellemeden önce burada türkçe olacak şekilde anlatılanların tamamını yaptım. ancak gadgetbridge uygulaması durduruldu diye hata verdi. es dosya yöneticisi ile buradaki dosyayı açıp FW/App installer diyorum uygulama durduruldu diye hata verdi.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
mi band 3'ü iphone 7 ile kullanmaktayım. iphone cihazlara güncelleme gelmiyor mu? burada güncelleme geldi diye okudum. deneme için annemin gm 6 telefonu ile eşleştirince güncelleme var diye uyarı verdi ve cihazı güncelledim. mi band 3' ü bir türkçe olarak kullanamadım ya ona yanarım..

güncellemeden önce burada türkçe olacak şekilde anlatılanların tamamını yaptım. ancak gadgetbridge uygulaması durduruldu diye hata verdi. es dosya yöneticisi ile buradaki dosyayı açıp FW/App installer diyorum uygulama durduruldu diye hata verdi.
Uygulamayi silip tekrar yükleyin o da olmazda başka bir android cihazda deneyin

karakabus_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
huawei p20
Konular
0
öyle de denedim olmadı, şimdi hiç olmaz tahminimce. çünkü aygıt yazılımı değişti.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
öyle de denedim olmadı, şimdi hiç olmaz tahminimce. çünkü aygıt yazılımı değişti.
Sen başka bir cihazda dene o zaman. Türkçe fw yükleyince cihaz sıfırlaniyor zaten

Zdmrll

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi Mi
Konular
0
Son güncelleme sonrası mi band 3 cinceye döndü. Türkçe yazılım yüklediğim de ise mi fit uygulaması tarafından güncellenince tekrar cinceye dönüyor. Üzerinde oynanmış mi fit apk lari ise güncelleme yapmadigindan cihazı güncelleştirmek için bağlantınız uyarısında kalıyor. Aranızda temiz bir şekilde sorunun çözümunu anlatacak arkadaş var mıdır ?

Üst Alt